Måns Zelmerlöws fru gömde sig bakom masken. Pressbild
Måns Zelmerlöws fru gömde sig bakom masken. Pressbild - Foto: Pillan Thelaus/Magnus Ragnvid/TV4

Vilda hånglet i semifinalen av Masked Singer: "Oj oj oj"

Under semifinalen av Masked Singer fick Vikingen och Kungen lämna. Under Vikingens mask gömde sig Måns Zelmerlöws fru Ciara. Måns blev så glad över att se henne att han sprang upp på scenen och hånglade upp henne i direktsändning...


Under fredagskvällen var det semifinalen i programmet “Masked Singer”. Det var Vikingen och Kungen som fick lämna tävlingen. När Måns Zelmerlöw fick reda på vem som gömde sig bakom Vikingens mask trillade han bokstavligt talat av stolen.

Ciara Zelmerlöw gömde sig bakom masken

Bakom masken fanns nämligen Måns fru, Ciara Zelmerlöw. Ciara hade i hemlighet pendlat mellan hemmet i London och Stockholm för att kunna vara med. Hon hade även tagit sånglektioner för att kunna prestera på topp, vilket även Svensk Dam skrivit om. 

Ingen i panelen lyckades gissa rätt på vem som gömde sig bakom Vikingens mask. När Ciara tog av sig masken skrek Måns rakt ut av förvåning. 

Måns Zelmerlöws lycka över att få se din fru

Måns blev överlycklig över att få se sin fru på scenen och sprang snabbt fram till henne och gav henne vilda kyssar. Måns och Ciara hånglade friskt i tv-sändningen, så pass mycket att Ciara nästan välte omkull, skriver Svensk Dam.

David Hellenius, som leder programmet, stod bredvid det kärleksfulla paret och sa: 

– Oj oj oj! Det är första hånglet vi har här!

Ciara förevigar upplevelsen

Ciara berättar på sin Instagram om hur glad hon är över upplevelsen och säger att det är det roligaste och bästa hon någonsin gjort. 

Hon har till och med valt att föreviga sin mask Vikingen, genom att tatuera in den på sin arm. 

– Utan tvekan, DET BÄSTA "jobbet" NÅGONSIN NÅGONSIN. Viking, älskar dig så mycket att jag tatuerade dig, skriver Ciara på sin Instagram.

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

1 timme sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

1 timme sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

3 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

3 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.