Pernilla Wahlgren avslöjar Christian Bauers hemlighet
Pernilla Wahlgren avslöjar Christian Bauers hemlighet. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola

Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen om Christian Bauers penis: "Stor och han vet om det"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är lyckligare än någonsin med både hus och förlovning. I podden avslöjas en detalj som gör Pernilla nöjd...


Realitystjärnan och populära profilen Pernilla Wahlgren har under åren underhållit svenska folket i alla möjliga forum. Vi har fått ta del av henne som artist, barnprogramledare, skådespelare och tv-stjärna.

Pernilla har blivit en stor profil för svenska folket. Bildkälla: Stella Pictures/Ida Åkesson

Under sommaren 2023 ska dessutom det svenska folket få ta del av en annan sida av Pernilla. Hon ska nämligen bli programledare för det folkkära SVT-programmet “Allsång på Skansen”. Från och med den 27 juni kommer Pernilla underhålla en gång i veckan på den stora scenen.

Pernilla under säsongsfinalen av Allsång på Skansen 2021. Bildkälla: Stella Pictures/Robert Eklund

Pernilla Wahlgrens kärleksliv med Christian Bauer

Under tiden vi har fått följa Pernilla i realityserien “Wahlgrens Värld” blev det tydligt i de tidigare säsongerna att hon inte var öppen för kärleken. Efter att ha blivit sviken av sina tidigare relationer så hade Pernilla stängt dörren.

Pernilla Wahlgren var singel under en lång tid innan hon träffade Christian. Bildkälla: Stella Pictures/Magnus Liljegren

Under vintern 2021 träffade hon Christian Bauer och en dejt blev till flera. Under en fjällresa i december 2022 friade Christian och nu bor de tillsammans i Pernillas drömhus på Lidingö, Stockholm. Det förlovade paret har dessutom visat upp sin relation en del i "Wahlgrens Värld".

Genom serien har tittarna fått en större inblick i relationen, vilket har varit på både gott och ont för paret. Tittarna har nämligen haft mycket åsikter kring Christians beteende mot Pernilla. Det har däremot inte stoppat parets kärleksresa och de verkar vara lyckligare än någonsin.

Paret visade upp sina ringar för sina följare på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers snopp...

Något kom dock fram om Christian under Pernilla och Sofia Wistams senaste avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam".

Podd-duon började diskutera begreppet "storkukslugn" och kom fram till att det handlade om när män har bra självkänsla.


– De som kan vila i vetskapen om vad de har i brallan. Ibland känns det som att folk kanske har det lugnet utan att vara välutrustade. Egentligen handlar väl det om bra självkänsla, sa Sofia.

– Exakt, han utstrålar "storkukslugn". Han är så jävla trygg i sig själv, han har inte så bra ekonomi, det går inte bra på jobbet men han är så jävla nöjd. Han har ett nöjt skimmer i hela ansiktet, han har stor kuk och han vet om det, svarade Pernilla allmänt om begreppet.


Sofia fortsatte och påpekade Pernillas fästman.

– Jag tycker nog att Christian har storkukslugn om jag får säga det så. Du behöver inte bekräfta eller säga emot eller någonting. Men jag tycker att han utstrålar det.

Pernilla började då skratta och svarade Sofia.

– Det enda jag kan säga är att jag är nöjd, nöjd, nöjd. Sen behöver jag inte säga mer, svarade Pernilla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.