Carolina Gynning
Carolina Gynning engagerar följarna. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning chockar med vaginabilden: "Ät..."

Carolina Gynning fortsätter att engagera sina följare på Instagram – och en av hennes senaste bilder lämnade inte mycket åt fantasin.


År 2004 vann Carolina Gynning, 44, dokusåpan Big Brother. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest välkända medieprofiler. Vi har sett henne som programledare och skådespelare i filmer som den Oscarsnominerade Ruben Östlund-filmen Triangle Of Sadness. 

Utöver det så driver hon podden Gynning & Berg – Hittar sig själva med vännen Carina Berg.

Carolina Gynning är även en oerhört framgångsrik konstnär, och hennes välkända kvinnoansikten har blivit motiv som återfinns i många svenska hem. 

Carolina Gynning i sin ateljé år 2013. Bildkälla: Erik Mårtensson/TT Bild

Men den senaste tiden har Gynning slagit in på en ny bana när det kommer till konsten. Nu kör hon på mycket mer explicita verk, och onanerande kvinnor eller vaginor är något som hör till vanligheterna.

På Instagram har Carolina Gynning över en halv miljon följare, och där engagerar hon för det mesta. Är det inte Gynnings konst som väcker känslor hos följarna så är det hennes inlägg om kost och träning.

Gynning tycks ta följarnas kritik med en klackspark, och fortsätter i riktig Gynning-anda med sin vardag...

Carolina Gynning hyllade Lee Lozano med vaginabild

I helgen väckte Gynning återigen starka reaktioner. Detta då hon la ut en bild på sig själv när hon slickade på en klubba, som var utformad som en vagina.

"Om nån undrar vad jag gör?", skrev Carolina och följde upp med hashtaggen "Ät fitta för din mentala hälsas skull", ett citat som myntades av den amerikanska konstnären Lee Lozano. I början av 1960-talet affischerade Lozano tunnelbanan i New York med sitt budskap: eat cunt for mental health.

I kommentarsfältet strömmade genast reaktionerna in – både från bedrövade följare som öste ur sig otrevligheter, till glada Gynning-fans som tyckte budskapet var uppfriskande...

Carolina Gynning väckte starka reaktioner. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

En sak är i alla fall säker – Carolina Gynning fortsätter att engagera!

Här kan du läsa mer om Carolina Gynning – hennes karriär, kärlekslivet och familjen.

Relaterat
Senaste nytt

Vanliga misstagen deltagarna begår i Draknästet

Succéregissören vill tillbaka till verkligheten

För sju år gjorde han stor succé med Star wars-filmen "Rogue one". Sedan dess har det varit tyst kring Gareth Edwards. Det finns ett talesätt som säger "gör det större eller ta det lugnt". Jag valde att ta det lugnt, säger han.

Ken Loach prisas på Stockholms filmfestival

1 timme sedan
Den brittiske regissören Ken Loach får Stockholm filmfestivals särskilda hederspris för sitt livsverk inom filmen, Stockholm Lifetime Achievement Award.

Caia:s julkalender har ett värde av 8000 kronor – det här innehåller den

1 timme sedan
Caia Cosmetics har släppt sin efterlängtade adventskalender. Julkalendern sägs innehålla produkter för omkring 8000 kronor – men vad innehåller den?

Postkodmiljonären pudlar efter frågemissen: "Oj oj"

2 timmar sedan
När Postkodmiljonären-produktionen ställde en fråga i sociala medier blev det lite fel – och tittarna var inte sena med att reagera.

Carina Bergfeldts hårda ord mot Tina Nordström: "Ursäkta men..."

3 timmar sedan
Hela Sverige bakar 2023 drar snart igång och överallt har reklamen börjat dyka upp. Någon som snabbt hade synpunkter om den – det var Carina Bergfeldt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.