Lovisa Worge innan och efter
Lovisa Worge före och efter sina skönhetsoperationer. - Foto: Discovery+. Bilden är ett montage.

Bilderna visar Lovisa Worge innan och efter skönhetsoperationerna

​Lovisa Worges följare har länge spekulerat kring vilka skönhetsingrepp hon har gjort. I det senaste avsnittet av Imperiet Bianca så berättar nu Lovisa för första gången om sina skönhetsoperationer.


Sedan år 2018 har Lovisa Worge, 26, jobbat som assistent åt Bianca Ingrosso, 28. Lovisa och Bianca klickade direkt.

Lovisa Worge under sitt första möte med Bianca Ingrosso. Bildkälla: DPlay/Kanal 5

– Det var någonting med henne som helt enkelt kändes rätt. Hon är så extremt duktig. Men lite för snygg, sa Bianca i Wahlgrens värld då.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: DPlay/+Discovery

Sedan dess har det hunnit hända en hel del för både Lovisa och Bianca. Biancas sminkmärke CAIA Cosmetics har blivit en enorm succé, och utöver det är Bianca hyllad som programledare för den egna talkshowen BIANCA på Kanal 5.

Bianca har även lanserat sitt klädmärke Avora tillsammans med affärspartnern Vanessa Lindblad. Som om inte det vore nog så har Bianca och Lovisa smyckesföretaget ANI Jewels tillsammans.

Lovisa har blivit en stor influencer även hon, och på Instagram har hon nästan 190 000 följare. Genom åren har Lovisas utseende förändrats en hel del, och det är något som har fått hennes följare att reagera på TikTok.

"Vad har hon gjort i ansiktet ser så snygg ut?", "Ingrepp på ingrepp" och "Vill också operera mitt ansikte" är några reaktioner på ett av Lovisa Worges senare klipp.

Lovisa Worge berättar vad hon har gjort för operationer

Lovisa har aldrig kommenterat följarnas frågor om hennes utseende, men nu går hon för första gången ut och bekräftar det som följarna länge har misstänkt.

I dokumentärserien Imperiet Bianca så får vi följa Bianca Ingrossos hisnande resa, och en naturlig del i den är givetvis Lovisa som har spelat stor roll i Biancas framgångssaga.

Lovisa Worge i Imperiet Bianca. Bildkälla: Discovery+

I det senaste avsnittet så öppnar Lovisa upp sig och pratar dels om skönhetsideal och det ansvar som influencers har. Det är i samband med det som hon berättar att hon själv har gjort skönhetsingrepp.

Bianca Ingrosso har också opererat sig

Även Bianca Ingrosso har öppet berättat om sina skönhetsingrepp. Hon har bland annat opererat brösten större och lägger fillers i läpparna och under ögonen. Hon gör även Botox. 

Bianca Ingrosso då och nu – bilderna visar förändringen

Bianca Ingrosso före och efter sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lovisa Worge innan och efter sina ingrepp

– Jag har gjort mina läppar och min näsa. Min näsa var verkligen ett komplex. Jag har ju fått höra det när jag växte upp av någon gammal pojkvän. Så det satte sig ju, och ältades liksom, berättar Lovisa i Imperiet Bianca.

Med facit i hand så verkar inte Lovisa helt nöjd med skönhetsingreppen.

– Men jag kan ibland tycka att jag ser tråkigare ut nu än vad jag gjorde innan. För nu ser jag ut som alla andra, säger Lovisa Worge i Imperiet Bianca.

Här kan du läsa mer om Lovisa Worge – hennes karriär, kärlekslivet och pengarna.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!