Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har förändrats en hel del de senaste åren! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso då och nu – bilderna avslöjar förvandlingen

Bianca Ingrosso slog igenom som bloggare, och idag är hon är en av Sveriges största influencers. Sedan sina första stapplande steg på röda mattan så har Bianca förändrats en hel del – se bilderna här.


Bianca Ingrosso föddes in i rampljuset. Som dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso så har Bianca i princip växt upp på röda mattan. Bianca och kompisen Malin var med i lilla Melodifestivalen med bidraget "Kan det bli vi två" år 2006. Duon slutade på andra plats.

Men sitt stora genombrott fick Bianca några år senare med sin blogg, som faktiskt hennes mamma Pernilla skrev. 

Efter bloggandet såg vi Bianca i "Let's Dance" och sedan i långköraren "Wahlgrens värld" som har sänts i hela 12 säsonger.

Idag är Bianca en av Sveriges största influencers med 1,3 miljoner följare på Instagram, den egna talkshowen BIANCA och framförallt är hon en av grundarna till sminkmärket CAIA Cosmetics som har gjort henne ekonomiskt oberoende.

De operationerna har Bianca Ingrosso gjort

Genom åren har Bianca Ingrosso öppet berättat om sina skönhetsingrepp. Hon gör fillers i läpparna och under ögonen, och Botox i ansiktet. Bianca har även haft en tandställning som hon bekostade själv – billig var den inte...

Utöver det har Bianca Ingrosso opererat sina bröst större, något som du kan läsa mer om här.

Sedan de första stapplande stegen på röda mattan så har Biancas klädstil förändrats en hel del – från zebrarandiga klänningar och hatt till dagens stilsäkra dam som gärna shoppar på Prada, Chanel och Jacquemus.

Nyheter24 har grävt i arkiven och hittat 13 fantastiska bilder på Bianca Ingrossos förändring från då till nu!

Bianca Ingrosso pressfotas inför Junior Eurovision Song Contest år 2006. Bildkälla: Fredrik Persson/TT Bild
Bianca Ingrosso på premiären av High School Musical 3 i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso på Micael Bindefeld-party år 2009. Här var det hatt och randigt som gällde. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso körde på skinnpaj och boots när hon år 2011 gick på en Gucci-fest i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren på en fest arrangerad av tidningen Chic år 2012. Pernilla och Bianca matchar varandra i romantiskt vitt. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso valde zebramönstrad klänning när hon gick på premiären av Let's Dance år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso och dåvarande pojkvännen Phillippe Cohen på Finest Awards 2015. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso på premiären av Fifty Shades of Grey 2015. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso på Let's Dance år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso på modeveckan i Stockholm 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso på Rockbjörnen 2018. Här var det en sober svart outfit och blont hår som gällde. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso matchar Chanel-väskan med mössan år 2021. Bildkälla: Stella Pictures.
Bianca Ingrosso på VMA-galan i Tyskland 2022. Här är det lyx och glamour som gäller när det kommer till stilen! Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.