Nu har följarna hittat ännu en konstig detalj i Bianca Ingrossos Båstad-bilder

Det är få som missat att Bianca Ingrosso råkade få med John Guidetti på en av sina festbilder. Men nu är det ännu en sak som uppmärksammats.


Det var under förra helgen som SummerON Festival av stapeln, vilket få med sociala medier kan ha missat.  På scenerna fick gästerna på festivalområdet se band som Hov1Victor Leksell, BolagetA36 och Will Sparks

Landets alla influencers vallfärdade till Båstad för att se banden och festa loss på VIP-tesrassen som abonnerats i deras ära.

Någonting som snabbt uppmärksammades efter helgens bravader var bilden som Bianca Ingrosso publicerade i ett av sina album på Instagram. Hon hade nämligen täckt för en person i bakgrunden med en sol-emoji. 

Bianca Ingrosso, Rosanna Charles och John Guidetti. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Personen som var övertäckt var ingen mindre än fotbollsspelaren John Guidetti

John har haft en kämpig säsong i AIK då han dragits med skador. Twitter började därför att koka då många supportrar menar att han borde fokusera på sin rehab istället för att festa i Båstad.

Men nu är det ännu en grej som uppmärksammats. Nämligen en annan sak i Biancas album. 



Bianca har en fläck på sin topp. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Det var nämligen så att Bianca hade en fläck på sin top  som många reagerade på. 

Men som vissa säger – lite skönt att även influencers kan spilla. 

Bianca har ännu inte kommenterat varken bilden på John eller den fläckiga toppen. Under onsdagen befann hon sig istället i Oslo för att gå på Elle Norge-gala. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!