Gunilla Persson
Gunilla Persson dök upp på kvarterskrogen Palermo i Uppsala. - Foto: Stella Pictures, Instagram/Thegunilla

Gunilla Persson chockade Uppsalaborna – dök upp på pizzerian Palermo

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson skänkte lite glamour till området Luthagen i Uppsala. Tidigare i veckan dök hon nämligen upp på pizzerian Palermo för ett gästspel – och hon gjorde minst sagt entré som en stjärna...


Hollywood-glamouren har kommit tillbaka till Sverige – i form av Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21. 

Mamma och dotter njöt av att flyga businessclass från Los Angeles, och på Instagram skrev Gunilla att det är fantastiskt då man kan "ligga raklång och sträcka ut sig".

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla om Erika Perssons pappa: "Hon behöver inte jobba en dag i sitt liv"

På Arlanda möttes Gunilla av ett dussintal glada fans som tog bilder med henne, och sedan bar det av till det femstjärniga lyxhotellet Grand Hotel i Stockholm. Därefter har Gunilla och Erika unnat sig ansiktsbehandlingar på en salong på Östermalm.

Gunilla Persson bor på Grand Hotel i Stockholm. Här ser vi henne påväg in på Grand år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

"De får mig att se så fräsch och ung ut vilket är välbehövligt då jag kännt mig ganska sliten senaste tiden", skriver Gunilla på Instagram.

Erika Persson chockar med nya nakenbilder på Instagram: "WTF"

Gunilla Persson gästspelade på Palermo i Uppsala

Under tisdagen gjorde Gunilla ett gästspel på kvarterskrogen Palermo i Uppsala. På Palermo serveras pizza, pasta, öl och drinkar, och något av husets specialitet förutom pizzorna tycks vara kannor med Gin och Tonic.

Gunilla Persson var först inplanerad att dyka upp i baren i lördags, men tvingades ställa in. Istället var det i tisdags som Gunilla anlände till Palermo under stor uppståndelse. 

Gunilla och ett par vänner anlände tillsammans, och möttes av en applåderande folkmassa som tog bilder och tjoade och tjimmade, allt medan Gunilla tog plats bakom baren. Tidigare har även Gunillas dotter Erika serverat shots i baren på Palermo. 

I kommentarsfältet hyllas Gunilla nu av sina följare, som tycks uppskatta att hon valde just kvarterskrogen Palermo att gästspela på.

"Vilket härligt bemötande", "Välkommen till Uppsala. Kul att du valde just palermo. Schyst pub. Du är härlig" och "Du gör ju succé!" var några reaktioner i Gunillas kommentarsfält.

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!