Bianca Ingrossos följare tror att hon har genomgått en bröstoperation.
Bianca Ingrossos följare tror att hon har genomgått en bröstoperation. På bilden ser vi Bianca 2020 och 2022. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Följarna i bråk efter videon på Bianca Ingrosso: "Berätta om din bröstoperation"

Bianca Ingrosso har alltid fått mycket frågor om sina bröst, och innan hon gick ut med att hon gjort silikonbröst så hamnade följarna i bråk med varandra. "Varför tar du inte med frågan om bröstförstoring? Det är dax, girl", skriver en nyfiken följare.


I en vlogg berättade nyligen Bianca Ingrosso, 27, att det hon får mest frågor om är sina bröst, och följarna har den senaste tiden insinuerat att hon skulle ha gjort silikonbröst.

För två år sedan berättade Bianca i en vlogg att hon inte har haft något behov av att göra brösten, men att hon var missnöjd med att de ofta ändrade storlek och att hon ibland inte kunde ha sina bikinis eller underkläder.

– Jag är van under hela min uppväxt att ha stora pattar, och jag är nöjd med mina pattar, det är inte det. Men blir de mindre skulle jag kunna tänka mig att göra dem. Enda anledningen att jag skulle vilja göra mina tuttar är den anledningen och att de ändrar storlek. Ena veckan kan jag ha en tröja, andra veckan kan jag inte ha en tröja, sa Bianca Ingrosso i sin vlogg då.

Bianca Ingrosso på Kristallen-galan 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso har fått kommentarer om bröstförstoring på Instagram

Den senaste tiden har det då och då trillat in kommentarer på Biancas Instagrambilder som handlar om hennes bröst.


Följarna i bråk – tror att Bianca Ingrosso har gjort silikonbröst

I kommentarsfältet på Biancas senaste vlogg har nu en följare skrivit och frågat varför Bianca inte tar upp frågan om bröstförstoring.

Bianca Ingrosso i maj 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

"Men varför tar du inte med frågan om bröstförstoring? Det är dax, girl", skriver en nyfiken person.

Andra hugger då in och skriver att Bianca inte har någon skyldighet att berätta om något hon inte vill.

"Varför? Inte ett dugg intresserad", "För att det inte är hennes ansvar att tystna andras nyfikenhet. Hennes kropp. Enkelt" och "Men nej. Nu bjussar ju Bianca på ca nästan allt som det redan är. Detta har Bianca noll "ansvar" att babbla om. Hennes buisness". skriver andra.

"Måste hon svara på något vi redan vet?", skriver en annan och en annan kommentar lyder "Hon sa i förra vloggen att hon får flest frågor om bröstförstoringen".

Bianca Ingrosso har ännu inte kommenterat följarnas frågor.

Bianca Ingrosso bekräftade bröstförstoringen

Bara några dagar efter att Biancas följare hamnat i luven på varandra gällande Biancas bröst, så gick Bianca Ingrosso ut och bekräftade att hon har gjort en bröstförstoring. 

Hon valde då också att berätta om varför hon höll sin bröstoperation hemlig. 

– Ja, jag har gjort mina bröst. Och det är ingenting med att jag har velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn. Vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel. Så för min egna hälsa så har jag inte pratat om det. Because people are fucking crazy out there, sa Bianca bland annat i en vlogg.

Mer om varför Bianca höll operationen hemlig, och hur mycket pengar Bianca Ingrossos bröstoperation kostade kan du läsa här.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Biancas bästa vän Alice Stenlöf, 26, som har genomgått en bröstoperation. Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!