Julia Franzén
Klippet på Julia Franzén fick podd-studion att koka. - Foto: Instagram/Julia Franzén, Stella Pictures.

Kaos i studion efter klippet på Julia Franzén: "Har hon en ny rumpa?"

Tidigare i veckan la Bingo Rimér ut ett klipp på Julia Franzén där hon går upp för en backe iklädd vita tights. Och hans Instagram Story blev minst sagt en het potatis...


Det var tidigare i veckan som entreprenören Bingo Rimér, 48, la ut ett klipp där hans fästmö Julia Franzén, 33, gick upp för en backe.

Bingo zoomade då och då in på Julias bakdel – och klippet blev ett hett diskussionsämne i veckans avsnitt av Nyheter24:s podd Nyheter24: Sanning & Konsekvens där Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som grundade Bloggbevakning och Nyheter24:s nöjesreporter Quetzala Mikko Blanco diskuterar aktuella ämnen i influencervärlden. 

 – Jag är så taggad på hennes nya show, den ser så rolig ut, säger Quetzala Mikko Blanco och syftar på den nya realityserien Bingo & Julia som har premiär den 25 augusti på Prime Video.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag missbedömde henne i början när hon var med i Bachelor och Robinson. Nu…nej, nej, snygg, trevlig…, säger Gabriella Bark.

– Ny rumpa! Hon kanske har gjort mycket squats, säger Quetzala.

– Jävligt ny rumpa, säger Camilla Gervide.

– Ja, alltså Bingo la ju ut ett klipp. Jag var tvungen att kolla 4 000 gånger. Om han kollar vilka som kollat på hans storys så kommer jag vara högst upp, erkänner Quetzala.

– Hon har ju en persikoemoji i brallan. Oavsett vad som har hänt så ser den ju annorlunda ut än vad den gjorde för ett tag sen, säger Gabriella Bark.

Skärmdump från den story som Bingo Rimér och Julia Franzén delade med sig av. Bildkälla: Instagram/Julia Franzén, Bingo Rimér.
Julia Franzén har en "persikoemoji i brallan", menar Gabriella Bark. Bildkälla: Instagram/Bingo Rimér, Julia Franzén

Camilla Gervide menar att det är stor skillnad sedan den berömda Pimp and Hoes-festen.

– Men hon kan ju ha gjort väldigt mycket squats, säger Camilla.

Julia Franzén kastar sin bh – visar brösten på stan: "Free the nipple"

De operationerna har Julia Franzén gjort

Gabriella Bark berättar att Julia Franzén under sin tid i rampljuset har varit öppen med sina skönhetsingrepp.

Julia har själv berättat på Instagram att hon har opererat brösten och näsan, men hon gör även fillers och Botox på regelbunden basis. Förutom det gör hon även fransar, naglar, bryn, läppigmentering och laserhårborttagning.

Julia Franzén före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Juliainhollywood.blogg.se

7 svenska kändisar som har opererat sina rumpor: "Jag ångrar mig"

Under en frågestund på Instagram berättade Julia för två år sedan mer om sina operationer.

– Ja, jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, svarade Julia  då.

I podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens spekulerar Gabriella sedan i vad vi kan få se mer av i Bingo och Julias nya show, och Gabriella tror att vi kommer att få följa parets IVF-resa.

Men inte bara det.

– Kanske till och med att lilla rumpisen har en roll, säger Gabriella och skrattar.

Här kan du höra hela avsnittet av Nyheter24: Sanning & Kosekvens

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!