Jonas Gardell
Jonas Gardell hyllas för sin nya look. - Foto: Stina Stjernkvist/ SvD/TT, Christine Olsson/TT Bild, TV4

Nya klippet på Jonas Gardell chockar följarna: "En helt annan man"

Jonas Gardell har en ny stil. Efter skilsmässan från Mark Levengood så hyllas Gardell nu av följarna som inte kan se sig mätta av hans nya "singelstil". "Passar så bra på dig" och "En helt annan man" är några reaktioner.


Jonas Gardell är just nu aktuell med romanen Fjollornas fest. I samband med den nya boken så har Jonas synts i princip "överallt" – och i intervjuer har den folkkära författaren pratat om allt från hur han var medberoende med Mark Levengood och även om den uppmärksammade skilsmässan från Mark.

Mark Levengood och Jonas Gardell träffades på ett badhus i Gamla Stan 1986. Här ser vi paret på Pride 1998. Bildkälla: Michael Brannäs/TT Bild

Ett annat ämne som har kommit upp är Gardells uppmärksammade relation till statsministern Ulf Kristersson – det kan du läsa mer om här.

I boken Fjollornas fest valde Jonas Gardell att namnge den man som våldtog honom. Gardell var bara 14 år gammal när han blev utsatt för våldtäkten.

– Min enda hämnd är att jag nu nämner honom vid namn: personen som våldtog mig när jag var 14 hette Christer, sa Jonas Gardell i en intervju med TT.

Jonas Gardells avslöjande om Mark Levengood: "Jag var medberoende – det sitter väldigt djupt"

Jonas Gardell och Mark Levengood håller sina barn hemliga – och här är varför

Jonas Gardell hyllas för sin nya stil

År 2023 så syns och hörs Jonas Gardell extra mycket – och i veckan gästade han även Nyhetsmorgon i TV4, för att prata om sin bok. Och nu har Jonas fans börjat lägga märke till en förändring i hans utseende.

Jonas Gardell gästade Nyhetsmorgon för att prata om sin nya bok Fjollornas fest. Bildkälla: TV4

Sedan Jonas Gardells genombrott så har han nästan alltid sportat en renrakad look. 

Jonas Gardell 1996. Bildkälla: Pawel Flato/TT Bild

Men sommaren 2023 så har han synts i en lite råare look med grått skägg – och Gardells nya "singelstil" är något som onekligen går hem hos hans följare.

Jonas Gardell har odlat skägg. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

När han i veckan delade med sig av en bild på hur han såg ut när han gästade Nyhetsmorgon så rasade komplimangerna genast in från fans som helt enkelt inte fick nog av hans tuffare stil.

"Raka aldrig av dig ditt skägg", "Du är så fin i din nya stil med skägg" och "Asså snälla! Du är så fin i skägg" var några reaktioner i Jonas Gardells kommentarsfält

Jonas Gardells följare älskar hans nya skägg! Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!