Hanna Friberg berättar om sin dejt med en känd skådespelare
Hanna Friberg berättar om sin dejt med en känd skådespelare i New York. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hanna Friberg på dejt med känd skådespelare: "Gud, han är ganska gammal..."

Hanna Friberg lever livet i New York, och har nu gått på sin första dejt i "äpplet". Hanna avslöjar att han är en känd skådespelare – som är lite äldre...


Det var den 11 november 2021 som influencern Hanna Friberg, 29, träffade sin pojkvän Max Johnler som hon valde att kalla för Mr Big.  

Hanna blev blixtkär, och på alla hjärtans dag år 2022 så gav Hanna killen nycklar till hennes lägenhet. Men kort därefter så dumpades Hanna av sin Mr Big. 

Detta då hon hade konfronterat honom om vad han skrivit till andra tjejer bakom hennes rygg. Han erkände senare att han hade varit otrogen mot Hanna, och paret gjorde slut.

Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Men några månader senare så blev Hanna och Max ett par igen. Max var sju år yngre än Hanna, och under en frågestund på Instagram berättade Hanna då om hur hon kände kring åldersskillnaden.

"Jag börjar uppskatta åldersskillnaden mer och mer nu istället. Och tycker typ att det börjar kännas lite trendigt med yngre killar? Träffade en kompis kompis häromdagen som kallar de yngre killarna för "young royals" och känner att jag måste börja se det så också", skrev Hanna och fortsatte:

"Se det positivt. Att jag får känna mig lite yngre också. Plus det bästa av allt. Man kan inte lära en gammal hund att sitta, men man kan lära en valp massa tricks", skrev Hanna då.

Men i mars 2023 stod det klart att Hanna och Max gjort slut igen, och på Instagram berättade Hanna mer om uppbrottet.

Max Johnler och Hanna Friberg i september 2022. Bildkälla: Instagram/hannafriberg

Hanna Friberg på dejt med känd skådespelare i New York

Sedan dess har det hänt en del i Hannas liv – och i skrivande stund befinner hon sig i New York där hon ska bo i ett par månader. På Instagram har Hanna nästan 250 000 följare, och både där och på TikTok uppdaterar hon om sitt liv i det exklusiva området Upper East Side.

På TikTok berättade Hanna i veckan att hon ska ut på en dejt – och det är inte med vem som helst direkt...

– Jag ska iallafall på den här dejten nu. Den här killen är en gemensam vän. Han ska ta mig till ett sushiställe här på Upper East, säger Hanna.

– Han är från Puerto Rico. Aldrig har jag varit på dejt med någon från Puerto Rico. Väldigt spännande. Det är min första dejt sen jag kom till New York.

Inför dejten är hon lite nervös, då hon känner att man ska vara sitt bästa jag och samtidigt vara "trevlig, härlig och kul".

Hanna Friberg lever livet i New York. Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Fribergs ålder – så stor är åldersskillnaden mellan henne och skådisen

– Den här killen är skådespelare. Det roliga är...Jag sa det till honom för några dagar sedan. Gud, han är ganska gammal. Han är 52. Men alltså när man kollar på honom tror man att han är 40. Max. Typ som min mamma. Which is creepy, men han är supergullig. Han ser inte ut att vara 52 år, säger Hanna.

Då Hanna Friberg är 29 år gammal och skådisen är 52 år så är ålderskillnaden mellan de två 23 år.

Hanna berättar att när hon var liten så kollade hon tillsammans med sin mamma och pappa på den serien han är mest känd för, och att hon älskade serien då.

Hanna drar sedan en parallell till sin tidigare yngre pojkvän Max.

– Att jag skulle gå från 22 till 52, aja, säger Hanna i sin TikTok.

Vem är Hanna Fribergs dejt? Är det "han från Dexter" eller Sucre från Prison Break?

I kommentarsfältet har det genast börjat spekuleras kring vem skådespelaren kan vara. En del tror att det är "han från Dexter", och syftar då på David Zayas som spelar Angel Batista

Visst är Zayas från Puerto Rico, men då Zayas dels är 62 år gammal och dessutom gift sedan 1998 så är Zayas helt utesluten.

Det är INTE skådespelaren David Zayas som Hanna dejtar. Zayas är nämligen både 62 år gammal och lyckligt gift sedan 1998. Här med sin hustru Liza Colon-Zayas. Bildkälla: Stella Pictures.

Instagramkontotn Exonphspoiler la under tisdagskvällen ut ett inlägg där hon skrev att skådespelaren som Hanna dejtar är Amaury Nolasco som spelar karaktären Fernando Sucre i kultserien Prison Break som sändes från 2005 fram till 2017.

Prison Break-stjärnorna Dominic Purcell,Wentworth Miller och Amaury Nolasco år 2006. Bildkälla: Reed Saxon/AP/TT Bild

Amaury Nolasco är född den 24 december 1970 i Puerto Rico, och är alltså idag 52 år gammal. 

Utöver rollen i Prison Break så har Nolasco synts i filmer som Max Payne, Transformers och 2 fast 2 furious.

Amaury Nolasco på ett event den 25 juli 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Den som har hängt med i skvallervärlden de senaste åren kommer kanske ihåg att Bachelor-profilen Alexandra Nord dejtade Amaury Nolasco år 2017. Mer om det kan du läsa här.

Jean Reno, Matt Dillon, Amaury Nolasco och Skeet Ulrich i filmen Armored från 2009. Bildkälla: Stella Pictures
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!