Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso
Bianca Ingrosso gjorde reklam för Oliver Ingrossos kokbok – men det blev lite fel... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso hånas för bilden på Oliver Ingrossos kokbok: "Otippat..."

Bianca Ingrosso gjorde reklam för sin storebrors Oliver Ingrossos nya kokbok Quanto Basta – men kanske gick det lite för fort...


Oliver Ingrosso, 33, är DJ:n som har sadlat om till krögare på heltid. Han driver med stor framgång den italienska restaurangen Olli på Norrmalm i Stockholm.

Olli har hyllats av både recensenter och gäster. Olivers syskon Bianca och Benjamin Ingrosso lägger ofta ut bilder på olika maträtter från Olli, och det är något som brukar få det att vattnas i munnen på följarna.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Katrin Zytomierska försökte få ett bord på Olli – och det gick inte riktigt som hon ville...

Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Oliver Ingrosso släpper sin första kokbok – det betyder titeln Quanto basta

Oliver Ingrosso blev nyligen pappa, då han och flickvännen Zoe-Fay Brown fick sonen Kalí. Men utöver det så har Oliver även avslöjat en annan rolig nyhet. 

Han är nämligen aktuell med sin första kokbok, som har fått titeln Quanto Basta.

"Boken har inte direkt vanliga recept med mått till allt utan bygger på Quanto basta som i italiensk matlagning betyder ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill jag lära dig mina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar", skriver Oliver på Instagram.

Han berättar vidare att det blir både klassiska pastarätter som går fort att slänga ihop, men även mysiga långkok.

Bianca Ingrossos miss på Instagram

En som i veckan passade på att göra reklam för Olivers bok var ingen mindre än hans lillasyster Bianca Ingrosso, som har över 1,3 miljoner följare på Instagram. 

Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

På sin Instagram-story delade Bianca reklam för Olivers kokbok, och till bilden skrev hon: "Såld", följd av ett gäng emojis – däribland en ungersk flagga, istället för den italienska flaggan som vi anar att Bianca menade att lägga ut.

Den italienska flaggan har färgerna grönt, vitt och rött. Banden är vertikala. Bildkälla: AP Photo/Gregorio Borgia/TT Bild
Ungerns flagga – som Bianca la ut på sin Instagram Story – har samma färger som den italienska. Men på ungerns flagga är banden är horisontella.

Biancas miss uppmärksammades först av Instagramkontot Kändisar Kommenterar som skrev "Oliver släpper ungersk kokbok! Fett". 

Kändisar Kommenterar uppmärksammade först Biancas miss... Bildkälla: Instagram/kandisarkommentarer

Även humorkontot Tramsfrans hade lagt märke till Biancas tabbe och skrev: "Ändå otippat att Oliver Ingrosso ska släppa en ungersk kokbok"

Tramsfrans hade också noterat Biancas flagg-miss...Bildkälla: Instagram/tramsfrans
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!