Paolo Roberto
Paolo Roberto bjöd in Alexander Bard till sin podd – och det väckte starka reaktioner. - Foto: Stella Pictures, Instagram/1paolo2

Paolo Roberto hånas för orden i podden: "Mest patetiska..."

Paolo Roberto bjöd in Alexander Bard till sin podd Paolos podcast. Det duon väljer att diskutera har nu fått kommentarsfält på sociala medier att koka. "Bojkotta allt de har att göra med!" lyder en reaktion.


Paolo Roberto, 54, har bjudit in Alexander Bard, 62, till det senaste avsnittet av sin podd. I avsnittet så diskuterar de bland annat manlighet och vad de kallar för könskriget.

Alexander Bard gästar Paolo Robertos podd: "Kvinnan du köpte sex av gick därifrån glad och köpte en Rolex"

Alexander Bard menar att killar borde skydda och försörja tjejerna, och att tjejer ska ställa krav på killar att göra det.

– Det är ett bra äktenskap mellan två jämställda parter, det är det vi måste tillbaka till. Vi killar blir mjölkade av staten och tjejerna blir bidragsberoende. Tjejerna blir tiggare, och vi vill inte ha kvinnor som är tiggare, men det har vi i Sverige idag. Vi har tjejer som tigger och tigger, och klagar på saker, att dom är offer, att det är synd om dom. Svenska kvinnor är tiggare idag, säger Alexander Bard.

Paolo Roberto berättar då om hur hans liv blev efter att han våren 2020 ertappats med att för 1 500 kronor ha köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder".

Paolo Roberto om intervjun med Jenny Strömstedt: "Vilka jävla..."

Paolo Roberto talade ut om sexköpet i TV4. Bildkälla: TV4

Före sexköpsskandalen var Paolo Roberto en av Sveriges mest firade programledare, men över en natt förlorade han alla sina tv och radiouppdrag. Utöver det så fick han sparken från sitt matmärke Paolos. Ett par månader efter sexköpskandalen så tog förhållandet mellan Paolo och Elin Härkönen slut.

– Jag kraschade mitt liv rätt ordentligt när jag köpte en prostituerad kvinna, säger Paolo Roberto i sin podd.

– Nej du köpte en sexuell tjänst, du köpte inte en kvinna. Hon gick därifrån glad i hågen och köpte en ny Rolex, säger Bard och skrattar.

– Sorry, jag är sexarbetare själv så jag vet hur dom tänker, fyller Bard i.

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff: "En j*vla skitstövel – alla vet det"

Paolo Roberto och Alexander Bard möts av kritik. Bildkälla: Instagram/1paolo2

Kritik mot Paolo Roberto och Alexander Bard

Klippet från Paolos podd har blivit uppmärksammat på sociala medier. Podden Haveristerna la ut klippet på sin Instagram, och skrev:

"Tips från coachen till Paolo. Om du anser att vi borde glömma och förlåta ditt torskeri. Sluta ta upp det i varenda jävla avsnitt av din värdelösa podd".

I kommentarsfältet har reaktionerna inte låtit vänta på sig, och flera är det som är kritiska till framförallt Bards uttalande.

Några reaktioner lyder:  

"Att det finns människor i Sverige år 2023 som har dessa tankar? Det är skrämmande, skitläskigt, hemskt."

"Bard är det läskigaste som finns."

"Herre jävlar vilka idioter! Bojkotta allt de har att göra med!"

Paolo Robertos podd väckte starka reaktioner. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Även på X har poddavsnittet blivit omdiskuterat. "HAHA vad kom precis från deras små munnar", "Otroligt vilka sunkiga människor" och "Såja. Sjukaste jag hört på länge. Hur fan kan dom två ens få ha en podd ihop" var några reaktioner på X.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!