Pegs syster Philippa är cancerfri i dag.
Pegs syster Philippa är cancerfri i dag. - Foto: Janerik Henriksson/TT/Stella Pictures

Peg Parnevik om systern Philippas tid med cancer: "Så j*vla stark"

2020 kom beskedet om att Peg Parneviks syster Philippa äntligen var cancerfri. Ett besked som gjorde att hela familjen Parnevik kunde andas ut.
– Det har varit en tuff stund, berättade Peg för Expressen.


Peg Parnevik ålder – hur gammal är hon?

Peg Parnevik, eller Ida Peg Josefine Parnevik som hon egentligen heter, föddes den 3 september 1995 i Stockholm. Vilket betyder att hon fyllde 28 år hösten 2023.

Peg Parnevik heter inte Peg – det här är hennes riktiga namn

Peg Parneviks familj – hur många syskon har hon?

Peg Parnevik har tre stycken syskon. Alla syskonens tilltalsnamn börjar på bokstaven "P". Peg är äldst i skaran sedan har hon systrarna Penny, 26, Philippa, 24, och brodern Phoenix Parnevik, 22.

Penny är gift med Douglas Murray, 43, och de har två barn tillsammans. Sonen Atticus Murray och dottern Pebble Murray.

Därför kommer Peg Parnevik inte titta på Så mycket bättre 2023


Pegs syster Philippa Parnevik

Philippa Parnevik är den yngsta av systrarna. Under 2020 genom gick hon en cancerbehandling, något som tog hårt på familjen. 

På Elle-galan 2020 pratade Peg ut om den tuffa tiden, med Expressen, men också om det glädjebesked de nåtts av.

– Hon blev friskförklarad i går. Så vi mår jättebra nu verkligen. Men det har varit en tuff stund, berättade systern Peg Parnevik för Expressen och fortsatte:

– Hon är så jävla stark och hon inspirerar mig med hennes styrka. Hon är så mäktig. Om jag fick ta all hennes skit så skulle jag göra det på en halv sekund. Men vi är så glada att hon mår bra.

Peg Parneviks podcast – vad heter den? 

Systrarna Penny och Peg driver en podcast tillsammans som kort och gott heter “Peg & Penny”. I podden delar de varje måndag med sig av livet och sin vardag.

Peg Parneviks ex-pojkvän Filip Lamprecht

Peg Parnevik var i många år tillsammans med Lill-Babs barnbarn Filip Lamprecht. 2021, samma år som Filip medverkade i programmet "Let’s Dance" valde han att lämna Peg.

Det spekulerades länge om det berodde på att han skulle varit otrogen. Men Pegs och Pennys podcast dementerade Peg dessa rykten.

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen och att det inte var därför han gjorde slut med mig. Jag vill vara schysst mot honom och få det sagt, sa hon i podden.

Frågan om pojkvännen får Peg Parnevik att rodna: "Han kollar"

Vilka är Peg Parneviks föräldrar?

Pegs föräldrar heter Mia och Jesper Parnevik. Jesper är en känd golfspelare och son till den kända imitatören och komikern Bosse Parnevik.

Bosse Parnevik bor på Tuna herrgård och har gjort det sedan 1970-talet. Bostaden har 14 rum och tomten är så stor att den styckats av, så att man har kunnat bygga ett nytt hus 30 meter bort, berättade Bosse för Expressen.

Peg Parneviks nya pojkvän – vem är Sebastian de la Vega?

Under hösten 2023 avslöjade Peg att hon åter hittat kärleken. Denna gång i Sebastian de la Vega, skriver Hänt. När Aftonbladet intervjuade henne på en röd matta berättade Peg att hon genom en dejtingapp träffat en kille.

– Det är jättenytt, vi har träffats ett tag men nu är det officiellt, sa Peg till Aftonbladet.

Peg Parnevik har ny pojkvän: "Han är the one"

Vad heter Peg Parnevik på Instagram?

På Instagram heter Peg Parnevik @pegparnevik.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!