Programledaren Jenny Strömstedt blev tvungen att avbryta tv-sändningen.
Programledaren Jenny Strömstedt blev tvungen att avbryta tv-sändningen. - Foto: TV4 Nyhetsmorgon.

Avbröt tv-sändningen av "Nyhetsmorgon" – Jenny Strömstedt svarar de oroliga tittarna

Under en tv-sändning avbryter Jenny Strömstedt "Nyhetsmorgon". När reklampausen är över berättar kollegan Anders Pihlblad att hon är krasslig. Nu svarar Jenny Strömstedt de oroliga tittarna i en Instagram-händelse.


En halvtimme in i lördagens sändning av TV4:s "Nyhetsmorgon" avbröt Jenny Strömstedt programmet. Anledningen var att hon mådde dåligt, och kollegan Anders Pihlblad fick rycka in i stället.

I studion berättar Pihlblad att Strömstedt känner sig krasslig.

– Vi tar det säkra före det osäkra, så jag hoppar in och försöker hålla ställningen i varje fall, säger Anders Pihlblad. Läs mer om det här.

"Sovit i fem timmar"

Några timmar senare lägger Strömstedt ut en händelse på sin Instagram där det står att det inte är någon fara med henne. På Instagram går det att läsa:

Hej alla omtänksamma! Ingen fara på taket. Jag har fått nått av alla virus som går och symptom som kändes hanterbara när jag åkte till jobbet blev det värre. En vill icke dra ner sina gäster i flunsaträsket heller. Nu har jag sovit i fem timmar, behåller ryggläge och tackar Anders för ett strålande jobb.


Screenshot från Instagram.
Senaste nytt

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

1 timme sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

1 timme sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.

Han har flest Grammisnomineringar i år

2 timmar sedan
Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.