- Foto: Stella Photo

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.


Influencerserna och bästisarna Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har startat smyckesföretaget Ani Jewels. I helgen har de en pop-up butik i Stockholm där de 100 första besökarna kommer att få en goodiebag. Vilket Bianca Ingrosso har delat till sina 1,3 miljoner följare på Instagram, skriver Breakit.

“Vi är medvetna om de utmaningar som kan uppstå med sådana erbjudanden. Säkerheten och köhanteringen har därför planerats noggrant. Extra personal kommer att finnas på plats för att hantera folkmängden och säkerställa en smidig och säker upplevelse”, skriver VD:n Tomaj Sangchi till Breakit.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

Därför tvingas Bianca Ingrosso lämna eventet

På Instagram berättar Bianca Ingrosso att hon endast kommer kunna vara på plats vid eventet i två timmar på grund av familjeskäl. 

 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om den nya familjekonstelationen hos Wahlgren-Ingrosso. Då Bianca Ingrossos morfar, Hans Wahlgren, har flyttat in hos sin dotter Pernilla Wahlgren.

– Jag älskar att bo med min pappa. Min mamma är i Spanien, med Nicke min bror. Så de har lite mor och son tid, så då har vi lite far och dotter tid. Han hade en läkartid här hemma i Sverige så då bor han hos mig och det är så mysigt, förklarade Pernilla Wahlgren.

Hans Wahlgren flyttar hem till Pernilla – efter Niclas Wahlgrens resa

/
Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.