- Foto: Stella Photo

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.


Influencerserna och bästisarna Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har startat smyckesföretaget Ani Jewels. I helgen har de en pop-up butik i Stockholm där de 100 första besökarna kommer att få en goodiebag. Vilket Bianca Ingrosso har delat till sina 1,3 miljoner följare på Instagram, skriver Breakit.

“Vi är medvetna om de utmaningar som kan uppstå med sådana erbjudanden. Säkerheten och köhanteringen har därför planerats noggrant. Extra personal kommer att finnas på plats för att hantera folkmängden och säkerställa en smidig och säker upplevelse”, skriver VD:n Tomaj Sangchi till Breakit.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

Därför tvingas Bianca Ingrosso lämna eventet

På Instagram berättar Bianca Ingrosso att hon endast kommer kunna vara på plats vid eventet i två timmar på grund av familjeskäl. 

 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om den nya familjekonstelationen hos Wahlgren-Ingrosso. Då Bianca Ingrossos morfar, Hans Wahlgren, har flyttat in hos sin dotter Pernilla Wahlgren.

– Jag älskar att bo med min pappa. Min mamma är i Spanien, med Nicke min bror. Så de har lite mor och son tid, så då har vi lite far och dotter tid. Han hade en läkartid här hemma i Sverige så då bor han hos mig och det är så mysigt, förklarade Pernilla Wahlgren.

Hans Wahlgren flyttar hem till Pernilla – efter Niclas Wahlgrens resa

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!