- Foto: Stella Pictures

Paow fick inte göra senaste skönhetsingreppet – läkaren vägrade

Paulina "Paow" Danielsson är i Turkiet för att göra fler skönhetsingrepp. Men det går inte som tänkt sig när läkaren sätter stopp och vägrar operera hennes panna.


Paulina "Paow" Danielsson, 30, startade sin karriär som bloggare men har även synt i flera realityserier som Paradise Hotel, Ex on the beach och Temptation Island, och år 2014 vann hon PH. Men på senare år har fokuset flyttats och nu har hon blivit omskriven för sina operationer, vilket Nyheter24 har rapporterat om tidigare. 

Nyheter24 har tidigare skrivit att Paow har gjort flera skönhetsingrepp, bland annat flera brösförstoringar, brazilian butt lift, flera näsoperationer och gjort trådlyft i ansiktet. Men kanske mest uppmärksammat blev hennes könsoperation för att få en "barbiefi**a".

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Ska bli mindre"

Läkaren vägrade operera Paow

Den som följer Paow på Instagram där hon heter plopp.paow, har kanske lagt märke till att hon är i Turkiet just nu. I Istanbul ligger den skönhetsklinik där Paow gjort de flesta av sina operationer. Nu är hon på plats för att göra nya skönhetsingrepp, bland annat vill hon göra sin panna mindre. Men det satte läkaren käppar i hjulen för, då han vägrar att göra operationen. 

"Jag skulle egentligen göra ett pannsänkning. Men läkaren ville inte göra det då han inte "gillar den operationen" pga ärren man får efter.", skriver Paow på sin Instagram.

Senaste nytt

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

3 timmar sedan
Det var under inspelningen av den senaste säsongen av Solsidan som Henrik Dorsin reagerade starkt på ett av besluten som Felix Herngren tog. Dorsin kallar det hela "speciellt" och säger att det gav en "besk smak i munnen".