Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ihop i nio år, och fortfarande känner sig Laila nykär! - Foto: Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Det fick Laila Bagge i present av Korosh när hon fyllde 51

Laila Bagge fyllde nyligen 51 år – och hennes pojkvän Korosh Kananian såg till att uppvakta henne på ett väldigt romantiskt sätt. Läs mer och se bilden här!


Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, träffades för första gången på lyxkrogen Riche. Det var den 28 november, året var 2015, och Laila var slutkörd efter Idol-finalen som ägt rum just den här kvällen.

Hon var trött och ville hem, men plötsligt så stod han bara där. Laila föll för hans leende, som hon berättat "vände upp och ner på allt".

Så träffades Laila Bagge och Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian har kilat stadigt sedan dess, och de bor tillsammans på Lidingö i Stockholm. På Instagram uppdaterar Laila ofta om parets liv ihop, och nyligen firade de 9 år tillsammans. I ett inlägg berättade Laila nyligen att hon fortfarande känner sig lika nykär.

"För 9 år sedan träffade jag dig tiden har verkligen gått fort, och nu går vi in i vårat 10:de år. Man brukar säga att nyförälskelsen går över efter ett tag, men 9 år senare är jag lika nykär som jag var när vi först träffades ! Och visst är det mysigt att minnas tillbaka till den där första natten vi träffades på Riche, vem hade kunnat ana att vi aldrig skulle vara ifrån varandra efter den kvällen! Tror inte du hade räknat med att du skulle träffa mig och få två barn på halsen när du stod och fixade dig innan du skulle gå ut ! Men jag är så glad att du inte gav upp efter min dryghet i början där i baren när du kom fram, utan mötte mig med humor och värme, älskar dig och ser fram emot att fira massa fler år tillsammans med dig", skrev hon. 

Så uppvaktades Laila av Korosh – på jobbet

Utöver att fortfarande vara lika nykära som de var år 2015 så jobbar Korosh och Laila även tillsammans. De driver nämligen skönhetsmärket Kolai – namnet är en ordlek med Korosh och Lailas namn.

Idéen till märket fick paret när de satt hemma i soffan en kväll, och Laila beklagade sig över sitt slitna hår som blivit hårt påverkat av alla år med styling inför fotograferingar och tv-jobb.

Ja, Laila har minst sagt många järn i elden. Förutom att driva Kolai så har Laila även ett vinmärke, och till vardags hörs hon i radioshowen Rix MorronZoo tillsammans med Roger Nordin.  

Laila Bagge om rattfulla radioprofilen: "Ett jävla skämt"

Hur känd hon än må vara så jobbar även Laila Bagge i vått och torrt. Tidigare har Nyheter24 bland annat skrivit om hur Laila Bagge såg ut när hon hade festat natten lång, och sedan stapplat iväg till jobbet...

Och i förra veckan – den 15 december närmare bestämt – så fyllde Laila Bagge år. Morgonradion sänder inte sig själv, så Laila var givetvis på plats trots att det var hennes födelsedag. 

Något som Korosh inte tänkte låta passera obemärkt förbi...

För att pigga upp sin sambo under födelsedagen så såg han nämligen till att uppvakta henne på ett väldigt omtänksamt vis. 

På Instagram så avslöjade Rix MorronZoo nämligen att Korosh hade skickat något alldeles särskilt till henne på födelsedagen.

Nämligen röda rosor och hennes favoritgodis – så romantiskt!

Laila Bagge blev uppvaktad av Korosh på sin födelsedag. Bildkälla: Instagram/rixmorronzoo
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!