Här är allt du behöver veta om Noel Flike.
Här är allt du behöver veta om Noel Flike. - Foto: Claudio Bresciani/TT Stina Stjernkvist/TT

Allt om Noel Flike: Hov1, familj och om han har flickvän

Noel Flike är en svensk hiphop-artist, men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Flike.


Noel Flike ålder – hur gammal är han?

Noel Flike är född 13 maj 1997, vilket innebär att han fyller 27 under våren 2024. 

Noel Flike längd – hur lång är han?

Det är många som undrar hur lång Noel Flike är, men det är faktist inte någonting som han gått ut med ännu. Från bilder går det att konstatera att han är en av de längre medlemmerna i Hov1.

Noel Flike familj – var växte han upp?

Noel Flike är uppvuxen på Södermalm i Stockholm. I en intervju med Svenska Dagbladet från 2020 berättade han att han som liten blev introducerad till musiken av sin pappa, som spelade i band. 

– Jag visste inte alltid vad det var pappa spelade, men jag älskade musiken. Mamma har berättat att hon kunde komma hem från jobbet och så satt vi barn fortfarande i pyjamas och lyssnade på musik med pappa, sa Flike då till Svd

Allt om Ludwig Kronstrand: Pappa, syskon, Hov1 och exflickvän

Är Noel Fike med i Hov1? 

Ja, Noel Flike är med i hiphop-gruppen Hov1 tillsammans med Dante Linde, Ludwig Kronstrand och Axel Liljefors Jansson. Bandet grundades 2015, men killarna träffades redan på högstadiet när de gick på Kulturama grundskola. 

– Axel är hjärnan bakom. Noel är den charmiga. Dante är den snygga och Ludwig är den som pratar, sa gruppen i en intervju med Svd 2020. 

Hov1 på festivalen Lollapalooza 2019. Foto: Magnus Andersson/TT.

När hade Hov1 4-ever premiär?

Hov1 forever hade biopremiär i Sverige 4 januari 2024. Filmen följer Hov1 under deras sommarturné 2023. 

I ett inlägg på Instagram från december 2023 meddelade bandet att filmen skulle släppas. De passade också på att tacka sina fans för all kärlek de fick under sin turné. 

"Vi vet inte hur vi någonsin ska kunna tacka er nog för allt ni har gjort för oss. Alla oförglömliga minnen vi har skapat tillsammans. Nu blir en del av dom för evigt på den vita duken. Den här är för alla er som alltid trott på oss och stått vid vår sida. Vi ÄLSKAR er. "


15 mars 2024 hade Hov1 forever också premiär på streamingtjänsten Netflix. 

Broderns känslosamma ord efter bråket mellan Zara och Ludwig

Har Noel Flike flickvän?

Det är många som undrar om Noel Flike har flickvän, men för tillfället är det oklart om han är i ett förhållande eller singel. 

Känner Noel Flike Zara Larsson? 

Ja, Noel Flike känner Zara Larsson. Under sin tonår var de bra vänner, enligt SVT, men vänskapen fick ett abrupt slut. Zara Larsson var tidigare tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, och när de gjorde slut rök också vänskapen mellan Flike och Larsson. 

Har Noel Flike podd?

Nej, Noel Flike har för tillfället inte en podcast, men han har faktiskt poddat en gång i tiden. Fram till 2017 drev han nämligen podden "Den fantastiska resan" tillsammans med Zara Larsson. 

Kärleksrelationen mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand var minst sagt stormig, och när paret gjorde slut för gott innebar det också slutet för Flikes och Larssons podd.

I en Snapchat-story från 2017 delade Zara Larsson med sig om detaljerna kring uppbrottet, vilket Vecko-Revyn har rapporterat om. Där berättade hon att Ludwig Kronstrand hade varit otrogen mot henne, och att vännen Noel Flike visste om sveket, men medvetet undanhöll det för henne. 

Har Noel Flike Instagram?

På Instagram heter Noel Flike @noelflike.

Benjamin Ingrossos första ord – efter Hov1:s hånfulla "fuck you"-gest

Noel Flike från Hov1 gick fram till Kent Ekeroth på krogen

Allt om Albin Tingwall: Familj, Mello och kända exflickvännen

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!