Bianca Ingrosso gästade "Carina Bergfeldt" i SVT.
Bianca Ingrosso gästade "Carina Bergfeldt" i SVT. - Foto: Foto: Annika Berglund/Monkberry

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.


På fredagen den 15 mars gick den sjätte säsongen av "Carina Bergfeldt" i mål på SVT och i säsongsavslutningen medverkade bland andra entreprenören tillika influencern Bianca Ingrosso

I soffan berättade 29-åringen att hon, för några månader sedan, förlorade både hörsel och syn. 

– Det märktes mycket i höstas att jag inte hann njuta. Inte landa. Jag kände att jag började nudda den där väggen som folk pratar om, sa hon i programmet och konstaterade att hon börjat få symtom på utbrändhet.

Olof Lundhs kontrakt får Bianca Ingrosso att tappa hakan i "Carina Bergfeldt"

Bianca Ingrosso gästade "Carina Bergfeldt" i SVT. Foto: Annika Berglund/Monkberry

Bianca Ingrossos avundsjuka på Benjamins kompisar

SVT-tittarna reagerar på Bianca Ingrossos ord

När SVT delade med sig av ett klipp från programmet, där Bianca Ingrosso berättar om sitt mående, på Facebook dröjde det inte länge innan reaktionerna haglade in. 

I skrivande stund har inlägget nämligen över 445 kommentarer, varav flera är negativa där man gör narr av videoklippet.

”Hur blir man utbränd när man inget gör. Skaffa ett vanligt arbete, ex i hemtjänsten så får du se vad arbete är.”

”Ojjj. Ja. En annan hade bara 400 arbetstimmar i januari och inte fan hittade jag någon vägg. 250 timmar i februari.”

”Oj då vad svårt hon har det, så synd om henne, hon har fanimej aldrig aldrig fått känna på hur det känns att vakna på morgonen med ångest, utan pengar till mat och hyra. Känna sej ensam osv."

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

Men en överväldigande majoritet skickar pepp och kärlek till Bianca och många är kritiska till hur andra tittare uttrycker sig kring 29-åringen psykiska ohälsa.

”Fattar inte vad folk skrattar åt.... Dom som inte varit där, spelar ingen roll om man är framgångsrik eller inte, ska inte yttra sig... Är inget fan av Bianca för fem öre men att leva på botten efter att man smällt in i väggen det vet jag vad det är! Så ta inte livet med en klackspark utan lev varsamt och ta en dag i taget.”

”Har man inget snällt att säga så säger man ingenting, funkar bra för egna själen. Duktigt affärskvinna som måste ta hand om sig själv mera o njuta sin framgång och livet.”

"Sorgligt att se så många 'vuxna' förebilder sprida så mycket hat online. Vad bidrar ni själva med? Mer än hat och avundsjuka det vill säga..."

"Intressant när man scrollar och läser alla kommentarer. Mest män eller bittra tanter som stör sig på att en ung tjej lyckats med nått och tjänar pengar. Pinsamt!!"

"Alla dessa elaka kommentarer får mig att må illa, gillar man Inte dem behöver man inte kommentera, scrolla och gå vidare."

"Helt otroligt hur folk uttrycker sej i kommentarsfältet!"

Bianca Ingrossos syrliga kommentar på Benjamins halvnakna bild

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

Läs fler artiklar om Bianca Ingrosso här.

/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!