- Foto: Instagram/Pernilla Wahlgren & Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens obehagliga upptäckt: "Döda den"

Pernilla Wahlgren är ute på turné med showen "Pernilla Wahlgrens happy ending". På turnéstoppen i Jönköping får hon sig en obehaglig upptäckt.


Pernilla Wahlgrens, 56, karriär är en framgångssaga. Hon har stått på många scenen och varit med i flera föreställningar. Just nu är hon aktuell som Allsångsledare, i "Masked Singer" juryn, i den egna realityserien "Wahlgrens värld" och som pricken över i:et spelar hon frontfigur i showen "Pernilla Wahlgrens happy ending". 

Showen har Sverige-turné med många stopp. Den har hittills besökt Stockholm, Göteborg, Norrköping, Örebro, Karlstad, Växjö och Jönköping. 

Wahlgrens lyxiga hus till försäljning – så mycket kostar det

Tvingas missa "Masked Singer"

Med andra ord är det full rulle med showen. Så pass mycket att den har krockat med Masked Singer inspelningen. Det har lett till att Pernilla Wahlgren inte har kunnat medverka i alla avsnitt av programmet. 

– Sanningen är ju att jag har spelat min show ”Happy Ending” samtidigt som vi har spelat in. Vi har lite olika inspelningsdagar, men de dagar då det har krockat har det inte gått, säger hon till Expressen

Därför ersätts Pernilla Wahlgren i Masked Singer 2024 

Obehagliga gästen på hotellet

I helgen spelade Pernilla Wahlgren showen i Jönköping, där hon sedan stannade en natt på hotell. 

Efter showen blev det en lugn kväll som spenderades med vänner, bubbel och snacks på hotellrummet, visar hon på sin Instagramstory. 

Foto: Skärmavbild/Instagram/Pernilla Wahlgren

Men när hon sedan skulle gå och lägga sig upptäckte hon en oinbjuden gäst på hotellrummet. I hennes säng hade även en spindel bäddat ner sig. 

"Sedan duschade jag och skulle krypa ner under täcket – men fick döda den här tjocka spindeln istället som kom krypandes på min kudde. Så jag sov hos Jessica istället!", skriver hon i sin Instagramstory.

Pernilla Wahlgren hittade en spindel i sängen. Foto: Skrämavbild/Instagram/Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren ryter ifrån mot följaren: “Det är vidrigt”

Folk rasar på Oliver Ingrosso – efter bilden på sonen och Pernilla Wahlgren

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!