Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren. - Foto: Nyheter24 och Jessica Gow/TT

Pernilla Wahlgren ryter ifrån mot följaren: “Det är vidrigt”

Pernilla Wahlgren har nästan 850 000 följare på Instagram, något som ibland kan ha sina baksidor…
– Jag har någon tant som skriver till mig dagligen, säger hon till Nyheter24.


Pernilla Wahlgren har ständigt många järn i elden. Hon är frontfiguren “Wahlgrens värld”, vilket har blivit ett av de mest tittade och omtyckta programmen i Sverige, och fortsätter sälja ut sina shower på scener runtom i landet. Dessutom har Pernilla sitt hudvårdsmäre L'Acuila, butiken MiNilla och en egen kollektion på Gekås Ullared.

Sommaren 2023 tog Pernilla också över stafettpinnen som ledare för "Allsång på Skansen" på SVT, och hyllades av tittarna för sin insats. 

Pernilla Wahlgrens stora beslut inför Allsång på Skansen: "Måste vara sharp"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig

Även på det privata planet är det alltid fullt ös för realitydrottningen Pernilla Wahlgren. I december 2023, på en vacker vinterdag, gifte sig hon och maken Christian Bauer i Lidingö kyrka och nu smids det planer för en stor bröllopsfest utomlands. 

Christian Bauer ska cykla världens tuffaste lopp – i Saharaöknen

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Foto: Claudio Bresciani/TT

Pernilla Wahlgrens fyra barn Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren har vuxit upp i rampljuset, och även deras karriärer går som på räls. I september 2023 välkomnade dessutom den förstfödde i syskonskaran en liten son till världen. Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown har den lilla knodden Kalí, som är Pernilla Wahlgrens första barnbarn. 

Pernilla Wahlgren hyllas på galan – Bianca Ingrosso: "Vänder allt till komik" 

På 2024 års Mama-gala hyllades Pernilla Wahlgren som Årets ikon-mama, och i en intervju med tidningen i fråga berättar hennes barn om hur hon är som mamma. 

– Hon är typ den roligaste människan jag vet. Och hon tänker på alla andra före sig själv, säger Benjamin Ingrosso till tidningen Mama

– Ja, vi har redan ätit upp middagen innan hon sätter sig för hon ska hämta dricka och servetter till alla. Men framför allt rolig. Hon vänder allt till komik, berättar Bianca Ingrosso. 

Pernilla Wahlgren har också en podcast med Sofia Wistam. Foto: Jessica Gow/TT

Pernilla Wahlgrens chock efter överraskningen: "En hel KÖR"

Pernilla Wahlgren om följaren: "Hon tycker det ska sluta sändas"

Men förutom att vara en entreprenör, realityprofil och en ikon-mamma så har Pernilla Wahlgren också en enorm följarskara på sociala medier. På Instagram har Pernilla Wahlgren nästan 850 000 följare, men den enorma populariteten har också sina baksidor… 

För Nyheter24 har Pernilla berättat om det konstigaste som hon fått skickat till sig från ett fan. 

– Jag har någon tant som skriver dagligen som inte tycker om mig och programmet ("Wahlgrens värld", reds. anm.) Hon tycker att det ska sluta sändas och att det är vidrigt. Och jag tycker så synd om henne för hon måste sitta där och skriva det här brevet vecka efter vecka, berättar Pernilla och tillägger: 

– Jag svarar henne inte men man kan ju tipsa folk att det finns ju andra tv-kanaler man kan titta på. Och man kan ju stänga av tv:n också och göra något annat.

Pernilla Wahlgren gifte sig i kändisarnas favoritmärke – så mycket kostar brudklänningen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!