Hon är Finlands mest hatade kändis

Finlands mest irriterande kändis har utsetts av tidningen Hymys läsare. Och finländarna verkar vara ovanligt överens om saken. Vinnaren fick nämligen hela 95 procent av rösterna.

Det blev den erotiska dansösen Johanna Tukiainen som vann. Vinnaren sägs vara självupptagen, alltid vilja synas i rampljuset och expert på att göra dumma uttalanden.

Förutom att vara en erotisk dansös är hon känd som kvinnan som Finlands utrikesminister Ilkka Kanerva haft flitig sms-kontakt med. Efter att skandalen kom ut tvingades utrikesministern att avgå från sin post. Det framgår inte om den förre utrikesministern fick någon procent av rösterna.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

1 timme sedan

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

1 timme sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.