Rihanna topless för Vogue

Efter allt trubbel gör hon slag i saken. I ett framgångsrikt försök att ta lättare på livet. Rihanna slänger av sig behån - redan på omslaget av senaste numret av Vogue. Se de lika sagolika som avslöjande bilderna här.


Antagligen hade Rihanna inget emot det själv, att slänga av sig kläderna och visa härligheterna i modets namn.

För äntligen får man väl nog säga, äntligen har Rihanna fått sitt hett eftertraktade omslag på Vogue. Efter misshandelsskandalen med Chris Brown och de läckta nakenbilderna drog chefredaktören Anna Wintour öronen till sig och förhandlingarna om ett Vogue-omslag för Rihannas del var ett minne blott.

Men i nya numret av italienska Vogue visar stjärnan varför hon är en av musikbranschens största. Hon kör på både vågat extreme couture och vågat naket. Rihanna kör nämligen topless.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.