Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rihanna dissad efter nakenskandalen

Nöje | 29/05/2009 19:03

Nakenbilderna har förstört mycket för Rihanna. Nu dissas hon av Vogue.

Chefen på Vogue, Anna Wintour, har rykte om sig att vara något av en ragata. Det var hon som stod till grund för Meryl Streeps elaka karaktär i Djävulen bär Prada. Nu har mediehäxan vänt sin vassa tunga mot sångerskan Rihanna.

Uppgifter som läckt ut gör nämligen gällande att den mörka skönheten var aktuell för ett Vogue-omslag. Något som är en raritet - för Wintour väljer sällan svarta kändisar och modeller för att pryda hennes omslag.

– Anna berättade för Rihanna att Vogue älskade henne och verkligen ville arbeta med henne. Rihanna var helt extatisk. Men efter att nakenbilderna läckt ut på nätet har Anna inte svarat på sina telefonsamtal. Rihanna är väldigt upprörd, säger en nära vän till stjärnan enligt Celebitchy.

Rihanna, som nyligen kallats som vittne i rättegången mot Chris Brown, sägs vara hämndlysten. Som bekant är Brown huvudmisstänkt inte bara för misshandeln utan också för att ha läckt ut nakenbilderna på Rihanna.

Skrivet av: