En klänning - två sätt

Lysande exempel på hur likadana klänningar matchats olika.


MTV Video Music Awards dök Pink och Shakira upp i likadana små, korta miniklänningar. Pink kombinerade sin med svarta klassiska pumps och Shakira i lårhöga stövlar.

En tight klänning i modell kortkort stylas snyggast med pumps till för att få en snygg look, enligt mig. I kombination med stövlar som slutar strax ovanför låret i skinn som glänser kan det lätt ge ett "billigt" intryck.

De populära stövlarna är inte alltid lättmatchade helt klart. Det bör noga övervägas vad som är snyggt till och vad som inte är det. Smaken är ju givetvis delad. Vad tycker du? Pumps eller lårhöga stövlar? Gör din röst hörd i vår omröstning nedan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Därför känner du igen Mello-aktuella Annika Wickihalder

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

1 timme sedan
Till många tittares stora besvikelse var det Lucas Eriksson, 25, som fick lämna Sveriges mästerkock 2024 under onsdagen. Men vad gjorde han egentligen efter elimineringen?

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

1 timme sedan
Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

2 timmar sedan
Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

2 timmar sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

3 timmar sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.