Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paris bjuder ut sig till exet

Nöje | 17/11/2008 16:40

Har Paris fortfarande känslor för sitt ex?

Det var i lördags kväll som Paris Hilton sågs tätt ihopslingrad med sin ex-pojkvän Stavros Niarchos på nattklubben Mokai i Miami.

Stavros, som är en vidrigt rik ung man, tillhör världens absoluta toppjetset och har förutom sin två år gamla flört med Paris hunnit avverka kändisar som Mary-Kate Olsen och Lindsay Lohan.

Paris, som sedan ett år tillbaka är tillsammans med rocktrummisen Benji Madden, har i intervjuer under den senaste tiden talat om sin längtan efter att gifta sig och skaffa barn.

Det var efter att Paris och Niarchos under lördagen besökt samma modeshow som de senare på kvällen sågs djupt försjunkna i en diskussion. Niachos lät upprepade gånger sin hand stryka över Paris hår.

Hur Madden har reagerat på Paris senaste äventyr är inte känt, men man slår nog inte på alltför stora växlar om man påstår att det lär vara lite frostigt hemma i sänghalmen för tillfället.

Skrivet av: