Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så dålig är "The Last Airbender"

1 av 2

ALL OVER PRESS

2 av 2

ALL OVER PRESS

Nöje | 15/10/2010 15:06

Tre recensenter kan inte ha fel. Filmen "The Last Airbender" är inget att lägga tid på. – Egentligen är det en riktig skräpfilm, säger en av recensenterna.

Sjätte sinnet-regissören M. Night Shyamalan ligger bakom The Last Airbender.

Förhansbilderna från filmen lovade mycket, men filmen visade sig vara ett riktigt sömnpiller.

Tre personer på Filmtipset plågade sig igenom rullen, och domen är stenhård.

"Framstår mer som den årliga teateruppsättningen på High school och hade man suttit med förbundna ögon så hade man tagit för givet att skådespelarna står med manus i hand och läser innantill. Stundtals är regin så pinsamt dålig och uttryckslös så man får nästan svårt att urskilja vilka som är onda kontra goda", skriver Blue Velvet.

"Filmens största problem är tyvärr att handlingen inte berättas på ett bra sätt, med en onödig berättarröst som förklarar alldeles för mycket och saker går framförallt i första halvan av filmen för fort. Egentligen är det en riktig skräpfilm, men den går helt klart att se en slapp ledig eftermiddag då du inte är ute efter att stimulera tänkandet", skriver Kvalsternackan.

"När ljuset tändes (i biosalongen, reds anm.) och man hade vaknat till liv igen var den enda känslan en molande trisstess och avdomnade fötter. Hade grannen bredvid frågat vad filmen egentligen handlat om hade jag mumlat för mig själv och sedan svarat: vatten och eld?", skriver Samajra.

Läs alla recensioner av The Last Airbender HÄR.