Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Filmerna du inte får missa i vår

1 av 3

IMDB

2 av 3

IMDB

3 av 3

IMDB

Nöje | 17/03/2011 20:17

Filmtipset listar storfilmerna du inte får missa i vår.

Sucker Punch

Filmen utspelar sig på 50-talet och handlar om en ung kvinna på ett mentalsjukhus där hon mot sin vilja placerats av sin styvfar efter att hennes mamma gått bort.

Med en budget på 550 miljoner svenska kronor har hjärnan bakom succéfilmen Watchmen gjort ett tippat mästerverk med påkostade specialeffekter som troligtvis kommer ta världens filmkritiker med storm.

Pirates of the Caribbean 4

Jack Sparrow tar sig an nya äventyr och ska i den fjärde delen av succéserien hitta ungdomens källa. Men det tar inte lång tid innan han upptäcker att det är fler än han som har samma mål.

Scream 4

Scream-serien är skräckfilmen med stort S. Det är ett nytt årtionde med nya regler. För tio år sedan tystnade skriken och mördaren som gömde sig bakom sin mask försvann. Sidney Prescott har lyckats återvända till ett normalt liv - men nu är det dags för honom att ytterligare en gång slukas in i mardrömmen från helvetet.