Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans bästa tweets

1 av 1

Nöje | 10/07/2011 15:44

Det är dags att utse veckans roligaste tweets.

Efter att Aftonbladet avslöjat att Sven-Otto Littorin sexchattat var många upprörda. Jonas Gardell framför allt.

@Jonas_Gardell: Nu förstår jag inte, om man inte får sexchatta, vad ska man då med internet till?

 

Hur ofta träffar man egentligen en proktolog på fest? Och vad går egentligen David Batra på för fester - där folk stoppar upp saker i rumpan stup i kvarten?

@BatraDavid: Bästa yrkeskategorin att festa med är helt klart proktologer. Dom sitter på en historieskatt om alla knasiga föremål folk kör upp i rumpan.

 

En utmaning, eller?

@JohanHedberg: Tävling: Den som hittar en SNYGG person som gått tantra-kurs får 100 spänn av mig. Catch: Det lär inte finns nån.

 

Den där känslan som så många känner igen sig i.

@parisaamiri: Bröllop! Jag är singeln som får gifta och gifta-to-be att känna att de inte kommer att sakna livet i synd.

 

Utrikesminister Carl Bildt är en flitig twittrare. I fredags myntade han indirekt också ett nytt uttryck - ficktwittra. Se själva hur det går när man glömmer knapplås på mobilen.

@carlbildt: A @laqaqlqqaqqqqaQpAApAaQQaAQAPAaaaaAaAAaAaaaaQaaAAAqaAAqaaQaAaAAAqAplqqqqQqaAAqApaqaAaAqqaqqaqqqqqa@aaaqQqaqaqaqa

 

Diskussionerna om Littorins sexchattande har dominerat på twitter. Soran Ismail har klurat ut att han aldrig någonsin kommer kunna bli politiker.

@Soranismail: Det är mitt eviga sexchattande som hindrar mig från att bli politiker.

 

Känslan av att träffa en kändis är fin. Men när det första den anmärker är hur man borde stava sitt namn - då är känslan magisk.

@Josefinito: Har träffat Ke$ha. Hon rådde mig att stava mitt namn Jos€finito. För det passar bättre.

 

Juholts mustasch - ständigt aktuell.

@max_tweets: Ylva Johansson kallar Juholts mustasch för "en manlighetssymbol". Hon har uppenbarligen aldrig mött en östtysk kulstöterska.

 

Polisen på Södermalm börjar med Segways. Men varför inte longboards?

@HenrikHagglund: Man kan ju inte ifrågasätta segwaypolisernas mod iallafall men om de vill ha streetcred föreslår jag longboards. Och skippa hjälmen.

 

Ibland får man faktiskt vara lite ego och kolla igenom hela sin Facebook-profil. Och skratta lite åt sig själv.

@AlltGenast: Skrockar nu förnöjt åt hur kul jag varit på ett år gamla facebookstatusar.