Torsdag 5 Aug
Stockholm

De är aktuella för roll i Les Miserables

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Kommande filmen Les Miserables letar efter en skådespelerska som kan spela rollen som Eponine. Här är de som filmskaparna uppges vara intresserade av

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Filmen "Les Miserables", som bygger på en roman av författaren Victor Hugo, letar efter en skådespelerska som ska spela karaktären Eponine. Då filmen är en musikal är både skådespel- och sångförmåga ett krav, skriver collider.

De som kan få rollen

NYpost uppger att det står mellan Taylor Swift, sångerskan som synts i filmen "Valentine's Day", Scarlett Johansson, känd för bland annat "Lost in Translation" och som även har sångerska på sitt cv. Även Lea Michele, som gjort sin debut i musikpräglade serien "Glee", sägs vara aktuell.

De som redan är klara för filmen är Russell Crowe, Hugh Jackman och Anne Hathaway. Regissören är ingen mindre än Tom Hooper, känd för att bland annat ha regisserat  Oscar-belönade filmen "The King's Speech".

Tidigare versioner

Flera versioner av "Les Miserables" har gjorts, bland annat en från 1998 med Liam Neeson, Uma Thurman, Geoffrey Rush och Claire Danes. Två år senare gjordes en med Gerard Depardieu , Chrisitan Clavier och John Malkovich.

Kommentera
Kopiera länk
Dela