Jennifer Lawrence spelar huvudrollen i "The Hunger Games"-trilogin.
1 av 3
Jennifer Lawrence spelar huvudrollen i "The Hunger Games"-trilogin. - Foto: SCANPIX
Han har precis avslutat sin roll som vampys i den populära "Twilight"-serien.
2 av 3
Han har precis avslutat sin roll som vampys i den populära "Twilight"-serien. - Foto: SCANPIX
Pattinson ryktas vara aktuell för "The Hunger Games"-uppföljaren.
3 av 3
Pattinson ryktas vara aktuell för "The Hunger Games"-uppföljaren. - Foto: SCANPIX

Pattinson aktuell för Hunger Games-uppföljare

Cannes-aktuelle Robert Pattinson ryktas vara aktuell för uppföljaren till succén "The Hunger Games", "Catching Fire".


När "The Hunger Games" kom tidigare i år slog den rekord under öppningshelgen när den drog in drygt en miljard kronor. Det är rekord för en film som inte är en uppföljare.

Men nu ska "The Hunger Games" få just en uppföljare, "Catching Fire", och den gamle vampyren Robert Pattinson ryktas nu vara aktuell i rollen som Finnick Odair, en karaktär som vunnit hungerspelen och blir vän med Jennifer Lawrence karaktär Katniss Everdeen.

Enligt Huffington Post är filmbolaget bakom "The Hunger Games", Lionsgate, är ute efter Pattinson men bekräftar inget och kommer inte att gå ut med någontin kring rollbesättningen innan allt är klart.

Det som talar emot att Pattinson skulle vara aktuell för filmen är för att han nyligen blev klar med "Twilight"-projektet och knappast är sugen på att binda upp sig för minst två filmer, de som är kvar av trilogin att filma.

Det som talar för att han ska spela i "Catching Fire" är att han tidigare jobbat med regissören Francis Lawrence i filmen "Water For Elephants". Det återstår alltså att se om Pattinson ska förstärka sin flickidolsstatus ytterligare.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.