De vanligaste tabbarna du gör i början av ett förhållande

Är du nykär och har precis blivit tillsammans med din livs kärlek? Läs listan om hur du inte tabbar dig i början av förhållandet.


Letar fel

Du har just börjat träffa hen som verkar vara tillsynes perfekt. Kan en människa verkligen vara så då ditt ex var Sauron själv?
Det enda felet människan har är att den inte har något fel.

Vad gör du? Jo, du börjar att leta fel.

Problemet är att börjar man leta hittar man till slut. Acceptera det faktum att vissa människor faktiskt är goda människor som inte sviker dig.

Flyttar ihop direkt

Detta är verkligen från person till person. Men i de flesta fall kan det vara bäst att vänta med att flytta ihop. Lär känna varandra och hur ni fungerar ihop innan ni trycker in er i en tvåa och sätter er på första bästa buss till Ikea. Att få längta lite efter varandra på daglig basis gör mer än vad man tror.

Bråkar

När man är nykära ska man älska, inte bråka. Bråk kan vara positivt i den bemärkelsen att det löser upp underliggande konflikter hos båda parterna, men försök att samtala er fram i fredlig anda i stället för att kasta porslin. Ingen vill bråka.

Spelar en roll

Är du superkär och gör allt för att anpassa dig så du ska passa din käresta perfekt? Sluta med det. Förr eller senare kommer ditt sanna jag att visa sig och din partner blir bara förvirrad. Är du en livfull festtjej så försök inte att spela en centrerad yogatjej som kramar träd.

Spela spel

Att försöka spela lite svår när man i princip redan blivit tillsammans är bara tröttsamt. Gillar ni varandra och bestämt er för att köra? Skippa spelen och kör så det ryker. Du behöver inte vara tillgänglig 24-7 men du fattar poängen...

Försöka ändra på din partner

Känner du att det finns mycket där men att det inte riktigt når hela vägen fram? Du måste bara fixa så din partner gillar det du gillar, har samma värderingar som du har och klär sig som du vill.

Nej.

Alla som utsätts för en människa som vill ändra på dem drömmer om att en dag träffa någon som tar dem för den de är. Var den personen i stället.

Tabbarna i början

Acceptera det faktum att ni båda eventuellt haft förhållanden förut, är vana vid andra saker, andra vanor och så vidare. Tabbar man sig på olika saker i början så behöver inte helvetet braka lös. Din partner kanske är van att kunna festa till 4 utan att säga vart han/hon är. Förklara hur du vill ha det i stället för att ge en utskällning.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!