Smail Adihozic och Eric Hagberg kastar kläderna i senaste numret av QX.
Smail Adihozic och Eric Hagberg kastar kläderna i senaste numret av QX. - Foto: Peter Knutson

Paradise-deltagarna viker ut sig i gaytidning

Ute blir det kallare och kallare. Men i senaste numret av QX är Smail och Eric hetare än någonsin.


När man inte trodde att det kunde bli mer avklätt än det vi sett i årets Paradise Hotel viker PH-killarna Smail Adihozic, 24, och Eric Hagberg, 20, nu ut sig i senaste numret av gaytidningen QX.

"Vi har plåtat dem som ni är vana att se dem. Typ", skriver tidningen.

"Vi är hundraprocent trygga"

I en intervju i det tre sidor långa bildreportaget säger Eric att han han genom sitt kändisskap tror sig kunna påverka människor positivt. Han vill med sin medverkan i QX "visa de som gillar honom att han står för människors lika värde och att alla ska våga stå upp för sig själva och leva som de vill".

– Vi är två straighta killar som är hundraprocent trygga i vilka vi är och vill visa att vi stöttar folk att vara sig själva. Vi har båda två fått bögkommentarer på bilder som vi lägger upp, men det är inget vi bryr oss om. Vi hänvisar folk till att stå upp för sig själva, säger han.

– Det finns ingen logik i att hata någon som är gay. Det är ett gammalt tänk som har fastnat där för att det var tabu förut, säger Smail som berättar att han efter sin medverkan i Paradise Hotel fått många homo- och bisexuella vänner.

Fler bilder och intervju med killarna går att läsa i senaste numret av QX, november 2014.

/
/
QX
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!