Lördag 22 Jan
Stockholm

8 tecken på att du behöver ligga

Pirrar det till lite extra när du ser den här? Då kan det vara dags.
Pirrar det till lite extra när du ser den här? Då kan det vara dags. Foto:

Börjar du känna att det var ett bra tag sen?

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Frukt är inte godis
När du ser någon äta en banan på tunnelbanan så måste du gå av och uppsöka närmaste offentliga toalett.
Bildkälla: Stella Pictures.

2. Du tycker alla är snygga
Är inte busschauffören som är 200 år gammal lite het? Och din kollega som du har stört dig grovt på i flera år – tja, hen kanske inte är så tokig ändå? Jaså, du säger att du hade en speciell smak förut och var "kräsen"? Well, det är nu borta med vinden.
Bildkälla. 

3. Sext-fail
När du vaknar på morgonen efter en blöt utekväll ser du att du sex-messat ditt ex. Som det tog slut med för 13 år sedan. Som nu är gift och har barn. Och som dessutom har blockat dig.
Bildkälla. 

4. Batteri-cravingz
Du letar febrilt efter extra-priser och förmånliga erbjudanden på batterier. Dina sexleksaker har börjat gå lite långsamt efter allt användande.
Bildkälla. 

5. Du blir galen av i princip allt
Lite lätt sur och seg en måndagsmorgon? Nej inte i din värld. Minsta lilla får dig att koka över som en vulkan, och alla får sig en släng av sleven. En telefonförsäljare ringer? Då bryter du ihop och berättar ditt livs historia. Någon i kassan råkar slarva med din McDonalds-beställning? Hela dagen, nej vänta, livet är förstört. En skröplig pensionär råkar tränga sig före dig med sin rullator? Du får spel. 
Bildkälla. 

6. Du blir kåt när du ser aubergine-emojin
Du tar en screenshot och försöker förstora den för att...
Bildkälla. 

7. Du smälter när någon råkar nudda dig 
Någon råkar stöta till dig i rulltrappan, eller kassören på ICA rör vid din hand i en sekund när du får växeln. De här små fragmenten av mänsklig kontakt lever du på i flera veckor.
Bildkälla. 

8. Du öppnar spam
Wooow! Någon har skrivit ett dirty, hett mejl till mig! Om stora penisar, sugna sexiga singlar i min hemstad och...WTF. Spam. Happ.
Bildkälla. 

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela