Pirrar det till lite extra när du ser den här? Då kan det vara dags.
Pirrar det till lite extra när du ser den här? Då kan det vara dags.

8 tecken på att du behöver ligga

Börjar du känna att det var ett bra tag sen?


1. Frukt är inte godis
När du ser någon äta en banan på tunnelbanan så måste du gå av och uppsöka närmaste offentliga toalett.
Bildkälla: Stella Pictures.

2. Du tycker alla är snygga
Är inte busschauffören som är 200 år gammal lite het? Och din kollega som du har stört dig grovt på i flera år – tja, hen kanske inte är så tokig ändå? Jaså, du säger att du hade en speciell smak förut och var "kräsen"? Well, det är nu borta med vinden.
Bildkälla. 

3. Sext-fail
När du vaknar på morgonen efter en blöt utekväll ser du att du sex-messat ditt ex. Som det tog slut med för 13 år sedan. Som nu är gift och har barn. Och som dessutom har blockat dig.
Bildkälla. 

4. Batteri-cravingz
Du letar febrilt efter extra-priser och förmånliga erbjudanden på batterier. Dina sexleksaker har börjat gå lite långsamt efter allt användande.
Bildkälla. 

5. Du blir galen av i princip allt
Lite lätt sur och seg en måndagsmorgon? Nej inte i din värld. Minsta lilla får dig att koka över som en vulkan, och alla får sig en släng av sleven. En telefonförsäljare ringer? Då bryter du ihop och berättar ditt livs historia. Någon i kassan råkar slarva med din McDonalds-beställning? Hela dagen, nej vänta, livet är förstört. En skröplig pensionär råkar tränga sig före dig med sin rullator? Du får spel. 
Bildkälla. 

6. Du blir kåt när du ser aubergine-emojin
Du tar en screenshot och försöker förstora den för att...
Bildkälla. 

7. Du smälter när någon råkar nudda dig 
Någon råkar stöta till dig i rulltrappan, eller kassören på ICA rör vid din hand i en sekund när du får växeln. De här små fragmenten av mänsklig kontakt lever du på i flera veckor.
Bildkälla. 

8. Du öppnar spam
Wooow! Någon har skrivit ett dirty, hett mejl till mig! Om stora penisar, sugna sexiga singlar i min hemstad och...WTF. Spam. Happ.
Bildkälla. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.