Günter och Zara i en och samma låt.
Günter och Zara i en och samma låt. - Foto: Stella Pictures

Släpp allt du gör – Zara Larsson och Günther i årets sommarplåga

Jo, det stämmer faktiskt.


Följ DJ Ananas

Här kan du följa DJ Ananas för fler låtar.

Zara Larsson och Günther drar inte direkt jämt. Det var inför Bråvalla Festivalen berättade Zara att hon var besviken på festivalens marknadsföring då hon ansåg att hennes namn inte var nog exponerat på affischerna.

– Helt ärligt är jag rätt besviken. Är jag ens med på Bråvalla, det känns inte så? Jag har sett flera festivalaffischer och jag står inte med på någon. De gick ut med mitt namn rätt sent, även om jag har varit bokad länge. Dessutom ska jag spela tidigt på eftermiddagen, som såklart inte är lika coolt som att spela senare. Det är konstigt, det matchar inte riktigt?, sa hon då.

Günther i sin tur ansåg inte att Zara var någonting annat än en tjafsande fjortisbrud.

– Att denna tjej får löpsedlar varje dag är för mig en gåta. Det finns nog en anledning varför du inte står överst och störst i festivalens marknadsföring och varför du kör på eftermiddagen, tex för att du inte drar publik som vissa andra. Du är en av många fjortisbrudar som är världsberömda i Stockholm och som hypas maximalt men som inte kommer med hits utan endast en massa tjafs", skrev han på Facebook, enligt Aftonbladet.

Zara svarade då Günther genom att ropa ut "Fuck Günter" under sin konsert på Bråvalla.

Günther och Zara i mashup

Nog för att Zara och Günther inte planerar ett sammarbeta under den närmsta tiden – men nu kan nu höra dem i samma låt ändå. Det är "DJ Ananas" som ligger bakom "Uncover Mashup" som är en blandning av "Ding Dong Song" och "Uncover". Syftet? De anser att man inte ska bråka utan älska varandra i stället.

– Kärlek börjar alltid med bråk. Efter att både Zara Larsson och Günther har uttalat sig så som dom har gjort med till exempel "Fjortis" och "Kvinnohatare" så tänkte vi att vi mixar ihop en låt och video med de bägge två, säger de till Nyheter24.

– Vi tycker inte att man ska bråka, man ska älska varandra i stället.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.