Stockholm

Barnstjärnorna som det gick åt helvete för

Det gick inte jättebra när dessa blev äldre.
1 av 13
Det gick inte jättebra när dessa blev äldre.
Macaulay Culkin som barn i "Ensam Hemma".
2 av 13
Macaulay Culkin som barn i "Ensam Hemma". Foto: Universal
Culkins mugshot från 2004.
3 av 13
Culkins mugshot från 2004. Foto: AP
Lindsay Lohan i Föräldrafällan.
4 av 13
Lindsay Lohan i Föräldrafällan.
Och som vuxen...
5 av 13
Och som vuxen... Foto: Ap
Amanda Bynes som ung i filmen "Big Fat Liar"
6 av 13
Amanda Bynes som ung i filmen "Big Fat Liar".
Och hennes mugshot från 2012.
7 av 13
Och hennes mugshot från 2012. Foto: Ap
Britney Spears back in the days...
8 av 13
Britney Spears back in the days...
Så här ser hon ut nu för tiden.
9 av 13
Så här ser hon ut nu för tiden. Foto: Ap
Drew Barrymore som barn...
10 av 13
Drew Barrymore som barn...
...och som vuxen.
11 av 13
...och som vuxen. Foto: Ap
Angus T Jones med casten i "2 1/2 män"
12 av 13
Angus T Jones med casten i "2 1/2 män". Foto: Ap
Så här såg han ut förra året.
13 av 13
Så här såg han ut förra året.

Vi älskade dem när de var barn. Men sedan gick det utför. Har du koll på vad som hände med de största barnstjärnorna?


Läs mer

1. Macaulay Culkin slog igenom stort med "Ensam Hemma" som var den filmen som drog in mest pengar 1990. Han blev hela världens lilla kelgris. När Macaulay blev tonåring upptäckte han att hans pappa, Kit Culkin, hade spenderat stora delar av hans förmögenhet. Några nya stora filmroller dök inte upp och 2004 blev han arresterad i Oklahoma för droginnehav då han hade på sig 17.3 gram cannabis och diverse andra preperat. Nu för tiden spelar Culkin i bandet "Pizza Underground" som tolkar Velvet Underground fast skriver om texterna så att de handlar om pizza.

Macaulay Culkin som barn:


Bildkälla: 20th Century Fox

Macaulay Culkin 2004 vid arresteringen:


Bildkälla: TT

2. Lindsay Lohan spelade tvillingparet i succéfilmen "Föräldrafällan" 1998. Därefter landade hon flera stora filmroller och började festa stenhårt. Redan 2006 gick hon med i Anonyma Alkoholister och checkade in på rehab i 30 dagar. Samma år åkte hon dit för att hon körde påverkad utan körkort och hade kokain på sig. Detta blev början på en nedåtspiral för Lindsay och det blev samhällstjänst, mera rehab och tillslut även fängelse. Idag påstår hon själv att hon mår bättre och vill återigen fokusera på sin filmkarriär.

Linday som barn:


Lindsay i rätten 2011:


3. Amanda Bynes blev i slutet av 90-talet stjärna på Nickelodeon och fick snart sin egen show "The Amanda Show" som gick mellan 1999 och 2002. Därefter följde fler sitcoms och dessutom filmroller ända fram till 2012 då hon slutade med skådespeleriet. Det skulle hon aldrig ha gjort: först åkte hon dit för att hon pratade i telefon samtidigt som hon körde bil, sedan för att hon körde bil påverkad och sedan följde en hel rad bilrelaterade brott och olyckor. Sedan dess har hon åkt dit för narkotikainnehav och för att ha startat en brand på en främlings tomt. Nu har hon tydligen börjat plugga så vi får hoppas att det går bättre.

Amanda Bynes som ung i filmen "Big Fat Liar":


Bildkälla: Universal Pictures

Bynes Ocmugshot från 2012:


Bildkälla: TT

4. Britney Spears var bara 11 år när hon fick jobb på barnprogrammet "The New Mickey Mouse Club" tillsammans med Christina Aguilera och Justin Timberlake. 1998 fick hon skivkontrakt och släppte singeln "...Baby One More Time" vilken blev en jättesuccé. Sedan rullade musikkarriären på och hon var en period tillsammans med Justin Timberlake och på MTV Video Music Awards 2003 blev det stora rabalder när hon kysste Madonna på scen. Efter ett två dagar kort giftermål med sin barndomskamrat gifte hon sig med bakgrundsdansaren Kevin Federline och fick två barn. Ett par år senare när skilsmässan var ett faktum hade Britney en tuff period som inleddes 2007 med ett utbuat framträdande på MTV awards och avslutades med att hon rakade av sig allt hår. Däremellan åkte hon in och ut på rehab. Nu verkar det ha lugnat sig lite för Britney som har en egen show som går för fulla hus i Las Vegas.

Britney back in the days:


Bildkälla: SFM Entertainment

Britney i år:


Bildkälla: TT

5. Drew Barrymore blev världens mest kända barnskådis genom tiderna när hon var med i "E.T" 1982. Hennes alkoholiserade pappa lämnade familjen när hon var nio och då började hon hänga med sin mamma till nattklubbar och skaffade sig osunda vanor. Nio år gammal började hon röka cigaretter, 11 år gammal började hon att dricka, 12 år gammal började hon att röka gräs och vid 13 år var hon beroende av kokain. Det slutade med att hon hamnade på rehab som 14-åring och därefter försökte hon att ta livet av sig. Hennes liv fortsatte att vara rörigt genom hela hennes tonår och fortsatte att festa. Hon skärpte till sig när hon fyllde 20 och fick återigen fart på sin skådiskarriär.

Drew Barrymore som barn:


Bildkälla: Universal Pictures

Drew Barrymore i år:


Bildkälla: TT

Angus T Jones blev en stor stjärna i succéserien "2 1/2 män" som han spelade i under nästan 10 år. Han spelade mot Charlie Sheen och senare mot Ashton Kutcher och blev en av de bäst betalda i tv-branschen. Men sedan fann Angus gud och gick ut i en video och kallade serien för "skräp". Han fick i samband med sitt uttalande lämna serien, odlade ett gigantiskt skägg och satsar nu helhjärtat på sin nyfunna religion.

Angus T Jones med casten i "2 1/2 män":


Bildkälla: TT

Angus 2014:


Bildkälla: Youtube

Senaste nytt

Kanye West: Jag är inte längre antisemit

Publicerades: 3 timmar sedan

Nilla Fischer först ut att lämna "Let´s dance"

Publicerades: igår 22:56

Påven återlämnar delar av Parthenon

Publicerades: igår 19:20

"Stranger things"-skådespelare bokdebuterar

Publicerades: igår 18:42

James Hetfield om Metallica: Medelmåttiga

Publicerades: igår 13:00

Manustjuv slipper fängelse

Publicerades: igår 12:22

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.