Kim och Kanye kan då riskera upp till tre år i fängelse.
Kim och Kanye kan då riskera upp till tre år i fängelse. - Foto: © 2016 FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, U.S.A. / WCP/4CRNS/FAMEFLYNET PICTURES

Taylor Swift planerar att anmäla – Kim och Kanye riskerar tre års fängelse

Paret riskerar fängelse efter att Taylor och hennes advokat planerar att slå tillbaka mot Kims publicering av ett telefonsamtal mellan Taylor och Kanye.


För den som missat hela Taylor Swift vs. Kim Kardashian och Kanye West bråk runt Kanyes låt Famous där rapparen kallar Swift för "that bitch" finns det att läsa mer om här, här och här.

Under dagen publicerade Kim Kardashian ett gäng Snapchat videos som visar ett samtal mellan West och Swift runt den kontroversiella låten. Under telefonstamtalet verkar det som att Swift är positiv till låten. Något Swift själv sedan låten släpptes förnekat.

Nu kommer Swifts motreaktion till att Kim Kardashian valde att publicera videorna. Enligt The Sun planerar nu Taylors team av advokater en anmälan som kan få stora konsekvenser för stjärnparet om de skulle fällas.

Enligt källor kan Kanye, 39, och Kim, 35, riskera upp till tre års fängelse.

Swifts advokater är övertygade om att Kim och Kanye har brutit mot den kalifornska lagen som säger att det är olagligt att spela in samtal utan båda parters medgivande. Och enligt Swifts advokater var hon inte alls medveten om att samtalet spelades in.

En av amerikansk källa kommenterade det hela för The Sun med:

– De försöker krossa Taylor, men det kan bli stora konsekvenser eftersom de spelade in telefonsamtalet i Kalifornien där det är olagligt att spela in samtal utan medgivande.

Kanye och Kim ska dessutom ha varnats att förstöra inspelningen när det kom till deras kännedom att de hade den. Något paret ignorerade och istället lade upp på Kims Snapchat för hennes miljoner fans att ta del av, rapporterar The Sun.

Taylor svarade tidigare under dagen i ett Instagraminlägg att hon fått höra delar av texten, men inte den del där hon blev kallad "that bitch". Hon skriver också att ingen kan kontrollera hur någon reagerar när denne blir kallad "that bitch" inför hela världen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem sida är du på?
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".