Tisdag 28 Sep
Stockholm

Bloggerskan Kissie avslöjar: Den typen av person är jag i sängen

Bloggerskan avslöjar vilken typ av person hon är i olika situationer.
1 av 3
Bloggerskan avslöjar vilken typ av person hon är i olika situationer. Foto: Instagram
Bland annat i sängen. Men nej, det är inte som du tror.
2 av 3
Bland annat i sängen. Men nej, det är inte som du tror. Foto: Instagram
Alexandra "Kissie" Nilsson.
3 av 3
Alexandra "Kissie" Nilsson. Foto: Instagram

Jag är den som...

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson avslöjade nyligen i ett blogginlägg vilken typ av människa hon är i olika situationer. Bland annat vilken typ av människa hon är i sängen. Och nej, inte i sängen på det sättet.

– Nu kan jag väl tolka det där hur jag vill? Och jag tänker ju tolka det som ”hur är jag i sängen när jag sover” haha.. Jag är den som svettas väldigt mycket och ska ha ett svalt tunt täcke och en tunn kudde så min kropp ligger rakt. Ska jag gå in på mer detaljer så är jag ingen mystjej i sängen eftersom jag svettas så jäkla mycket. Så inget gos när jag ligger på killens arm hela natten, glöm och dröm mr, skriver Kissie på sin blogg.

Kissie skriver också att hon är den typ av person på efterfesten som alltid pratar med alla. Även fast hon inte tycker om "deep talk" så lyckas hon alltid hamna i de situationerna ändå.

– Jag önskar att jag var den sexiga tjejen som överraskade sin kille med olika saker.. Men det är jag inte. Jag har varit väldigt bitter och egoistisk under den senaste tiden.. Jag har inte varit den jag vill vara, skriver hon på vilken typ av person hon är i ett förhållande.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela