Bloggerskan Kissie avslöjar: Den typen av person är jag i sängen

Jag är den som...


Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson avslöjade nyligen i ett blogginlägg vilken typ av människa hon är i olika situationer. Bland annat vilken typ av människa hon är i sängen. Och nej, inte i sängen på det sättet.

– Nu kan jag väl tolka det där hur jag vill? Och jag tänker ju tolka det som ”hur är jag i sängen när jag sover” haha.. Jag är den som svettas väldigt mycket och ska ha ett svalt tunt täcke och en tunn kudde så min kropp ligger rakt. Ska jag gå in på mer detaljer så är jag ingen mystjej i sängen eftersom jag svettas så jäkla mycket. Så inget gos när jag ligger på killens arm hela natten, glöm och dröm mr, skriver Kissie på sin blogg.

Kissie skriver också att hon är den typ av person på efterfesten som alltid pratar med alla. Även fast hon inte tycker om "deep talk" så lyckas hon alltid hamna i de situationerna ändå.

– Jag önskar att jag var den sexiga tjejen som överraskade sin kille med olika saker.. Men det är jag inte. Jag har varit väldigt bitter och egoistisk under den senaste tiden.. Jag har inte varit den jag vill vara, skriver hon på vilken typ av person hon är i ett förhållande.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.