Torsdag 24 Jun
Stockholm

Tjejer avslöjar det sjukaste som hänt under Tinderdejter: "Det stod polisbilar och väntade..."

Helt vanliga tjejer berättar om de absolut sjukaste Tinderdejterna de varit på. Och ja, det bjöds på en hel del galna berättelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

"Jag träffade en kille som snackade om sitt ex 24/7. Han ville alltså ha tröst från mig. Han snackade massor om hur ledsen han var och att han hade problem med att hitta nytt boende. Jag satt verkligen där och tänkte "Wtf?". Kändes som att han skulle börja gråta flera gånger. Slutade med att jag gick och swishade honom för notan (som han ville betala). Sedan sågs vi inte igen"


"Jag skulle träffa en kille som jag hörts med. När jag kommer dit säger han att någonting hänt hans chef så vi måste prata med polisen. När vi kommer till platsen står där mängder av poliser som tar oss var för sig. Jag blev förhörd och förstod ingenting. Det visade sig att hans chef blivit skjuten i huvudet och i ambulansen sagt min Tinderdejts namn. Dejten blev arresterad och jag intagen på förhör i fem timmar om någonting jag inte hade en aning om. Efter att de gått igenom hela min mobil så fick jag ta tåget hem mitt i natten. Fullständigt galet. Sedan kontaktade den polisen som förhört mig och ville bjuda på dejt..."


"Jag träffade en kille som blev full och sentimental, började gråta och prata om sin döda morfar. Jag fick leka hobbypsykolog innan vi tillslut gick ut och skulle ta ett glas, men då hade han "glömt" sin plånbok. På vägen hem fick han snefylla och började bråka med mig samt hotade med att han skulle hoppa från bron ner i ån. Min syster kom när jag ringde i panik, grät och var livrädd. De hela slutade med att jag fick ringa polisen för att han vägrade att lämna tillbaka min väska som var hos honom. Polisen fick gå in och även då gjorde han motstånd. Varför händer sånt bara mig?"


"Jag träffade en kille som började skryta med att han suttit i ungdomsfängelse och varit springpojke för Hells Angels haha, big turn off i alla fall. Dessutom bodde han hos sina föräldrar och var över 20 år gammal... Man ba whats wrong with you?"

"En gång var jag på Tinderdejt med en snubbe som hade en jävla Facebook-tumme tatuerad på röven. Han berättade det sen var jag ju tvungen att ligga med honom på grund av ville se den?! Den var äkta"


"Träffade en kille som jag matchat med på Tinder. Allt gick bra och vi träffades några gånger men jag föll aldrig för honom utan han var mer som en kompis. En kväll hade jag inte någonting att göra så åkte till honom. Gjorde klart och tydligt för honom redan innan att jag inte ville ligga med han och han sa att han accepterade det. Men efter ett tag somnade jag i hans säng och vaknar några timmar senare av att han drar sin snabeldrake mot mig och försöker få in den i fel hål. Och nu till det roliga – han försöker gång på gång få in den medan jag ligger där stel som en pinne och inte riktigt förstår vad som händer när frågan helt plötsligt kommer: "Är den inne? Och jag sa ju självklart ja! Så där låg jag med någon som tror han hade fått in den och körde sitt race"

Har du varit med om en händelse likt den ovan bör du ringa polisen och göra en anmälan eller så kan du vända dig till kvinnojouren med nummer 020–505050.


"Skulle träffa en kille jag matchat med på Tinder. Vi möts ute och pausar vår promenad med att sitta på en bänk. Då får han ett samtal som han säger att han behöver ta så han går bakom husknuten. Efter en kvart går jag och kollar vart han är – då har han sprungit iväg"


"En kille jag mött på Tinder sa att han var 190 centimeter lång men när jag väl träffade han så var han 150 centimeter och jag är 1.55. Inte nog med det, han snodde min mobil så jag fick tigga mig till en tågbiljett hem"


"Dejtade en kille och det blev väldigt intensivt väldigt snabbt. Vi hängde morgon, lunch och kväll varje dag. Han säger hur han vill flytta ihop och sådär. Sen en dag från ingenstans blockar han mig och jag får reda på att han har förlovat sig med sin kusin"

"Det här hände typ en miljon år sen. Men snackade med en kille på Tinder och vi bestämde oss för att träffas på ett café. Jag drack mitt kaffe men han var väldigt stressad och ville att vi skulle dra hem till honom. Hällde i mig kaffejäveln och vi åkte. Väl hemma hos honom somnar han i soffan, jag behöver gå på toaletten efter en stund, då under tiden jag var på toa så vaknar han. Så kom jag ut från toan står han där framför mig helt naken med värsta ståndet. Så frågar jag "Vad fan går du i sömnen eller? Han ba "Neeeee men vi kom ju hit för att ha sex". Så jag skrattade åt honom och sa "hejdå hör inte av dig mer" och lämnade han och hans ledsna penis.


"Träffade en kille som kom hem till mig, så satt vi i soffan, chillade och snackade (det kändes ändå ganska bra) så gick han in på Tinder o började swipa på andra brudar som han visade för mig och kommenterade vilka som var hans stil och vilka jag tyckte var snygga. Han fick sätta sig på bussen hem."


"Gick på en Tinderdejt i Sydney med en rik blivande advokat, vi var på promenad runt i staden och hade trevligt. Han bodde längst upp i Hilton, så han frågade efter några timmar när vi var i närheten av hotellet om jag ville hänga med upp. Tänkte lite snabbt "Vad har jag att förlora?" Så åkte med upp. Vi pratade i två timmar till och hade trevligt. Jag går på toa efter dessa två timmar och när jag kommer ut igen ligger han nerbäddad i sängen. Skrattade lite och frågade honom "Har du redan bäddat ner dig?" Då tar han snabbt av täcket och.. Där ligger han naken med en kondom på kuken (JA!! Ni hörde rätt.. en kondom på kuken) började smått flina och tackade nej till erbjudandet. Pinsamma då var att jag inte kunde gå förrän han hade klätt på sig och gått med till hissen, för jag behövde tydligen ett hisskort för att komma ner.

Vill även tillägga att mannen var över 2 meter lång och vägde över 110 kg muskler. Spännande upplevelse"


"Mitt Tinderragg hämtade upp mig och vi åkte för att käka middag. Så tittar han på mig o frågar om jag har preventivmedel. Blev väldigt obekväm då jag bara hade känt han nu i cirka en timma, men svarade ja. Fick svaret att jag måste sluta skydda mig för om vi skulle bli ett par så hade jag tio månader på mig att bli gravid. Kunde inget annat än att glo på honom och undra vad fan de var för fel på denna killen. Ringde pappa som fick hämta mig. Killen stalkade mig sedan i fyra månader, stod varje dag utanför min skola och väntade på mig"


"Min dejt var väldigt angelägen att besöka apoteket efter att vi fikat för han sa att han var tvungen att köpa medicin till hans mormor. Vad omtänksamt tänkte jag. Men när han kom ut hade han köpt kondomer. Frågade om dem och han sa, i den sliskigaste tonen som fanns, "Ja, man vet ju aldrig vart kvällen vänder" samtidigt som han förde sin arm kring min midja. Sen sa han att han ville ha ett bra "avslut" eftersom han reser iväg för studier. Den kvällen vände sig inte till hans fördel kan jag ju säga"


"Jag matchade med en känd snubbe bara för skojs skull, sådär som en gör. Kollade upp honom på Flashback och där hade han en hel tråd tillägnad sin kukstorlek. Klart jag blev nyfiken, för att ha ett roligt skvaller till kompisarna sen om inte annat.Vi träffades och ganska snart började han själv prata om sin penis. När det väl skulle liggas så var det en penetreringsfest från helvetet. Visserligen var det faktiskt en groteskt stor penis så det var ju festligt på ett sjukt sätt, typ som att se en jättestor val i det vilda. En upplevelse liksom. Men ingen uppskattar typ tre timmar av in och ut och absolut inget mer än så. Dessutom pratade han läspande på BEBISSPRÅK under hela sexet. "Åh vilken fin fitta, jaaa vad skönt det är, åh vad härligt. Kom och smaka på snoppen". Jag hade hellre stannat hemma och rensat avloppet och sorterat kvitton"


"Jag mötte upp ett Tinder-ragg på stan, drog hem till honom och när vi ska in i trapphuset säger han ''Jag har två kompisar i vardagsrummet''. Inte nog med att han hade två kompisar hemma – hans ex gick dessutom in i hans lägenhet (den var olåst) två gånger när vi låg i sängen vilket resulterade i att han tillslut drog ut. Och när han inte hade kommit tillbaka 4-5 timmar senare så stack jag" /Lovisa Hylse, bloggerska.

Mer:

Tjejer avslöjar: Det här är det absolut mest avtändande som finns hos män.

Kommentera
Kopiera länk
Dela