Linn Ahlborg,17, får frågan om hon betalar skatt – chockar alla med svaret

- 08/03/2017, 16:18 -

Youtubestjärnan Linn Ahlborg drar in en hel del pengar på sin kanal. Därför var det en läsare som nu undrade hur mycket Linn betalar i skatt.

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 17, har aldrig haft något problem med att prata om pengar, och tidigare när någon läsare frågat henne hur mycket hon tjänar, ja då har hon kort och koncist svarat "Minst 100 000 kronor i månaden".

Linn pratar ofta om sina shoppingvanor, och berättar för sina följare att hon gärna spenderar pengar på bland annat väskor, skor och kläder. Men ja, som vi alla vet finns det någonting väldigt få slipper undan – nämligen att betala skatt.


"Får ångest när jag tänker på det"

Linn får frågan "Eftersom du tjänar så pass mycket pengar så undrar jag om du även betalar skatt? Bara lite nyfiken". Och hon väljer att svara tydligt men med glimten i ögat.

"Haha, självklart betalar jag skatt. Mycket skatt. Till exempel betalade jag 360.000 kronor i bolagsskatt här om dagen. Får typ ångest när jag tänker på vad jag kunnat göra med dom pengarna haha. Men man får tänka att man bidrar till samhället eller nåt".

Ja, det var ju minst sagt en slant.