Stockholm

Zara Larsson efter dådet: "Det är klart att man blir nervös"

I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om den fruktansvärda händelsen i Manchester och uttrycker sin sorg över attentaten.
1 av 2
I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om den fruktansvärda händelsen i Manchester och uttrycker sin sorg över attentaten. Foto: TT
Zara Larsson.
2 av 2
Zara Larsson. Foto: TT

I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om det fruktansvärda attentatet i Manchester och uttrycker sin sorg.


Läs mer

Minst 22 personer och närmare 60 personer skadades i det fruktansvärda bombdådet utanför Manchester Arena. Det var efter en Ariana Grande-konsert som bomben detonerade. Tusentals barn befann sig på platsen och många föräldrar.

I senaste avsnittet av podcasten “Sanningens mammor” uttrycker Zara Larsson sin sorg om attacken.

– Jag såg ett klipp på Twitter där någon hade filmat. Hon har ju en låt som heter ”One last time”, och alla står och sjunger med. Jag grät när jag läste texten till videon. För några var det ”the last time” när de står och sjunger den här låten till sin idol, säger hon i avsnittet.

Zara Larsson berättar även att hon själv blivit nervös för sina kommande spelningar i sommar.

– Ariana, vad ska hon göra? Fy fan, hennes fans har liksom dött utanför hennes konsert. Det är fruktansvärt. Jag tänker i alla fall på det där jättemycket. Det är klart att man blir nervös inför i sommar också, eftersom jag ska göra spelningar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.