I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om den fruktansvärda händelsen i Manchester och uttrycker sin sorg över attentaten.
1 av 2
I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om den fruktansvärda händelsen i Manchester och uttrycker sin sorg över attentaten. - Foto: TT
Zara Larsson.
2 av 2
Zara Larsson. - Foto: TT

Zara Larsson efter dådet: "Det är klart att man blir nervös"

I podcasten “Sanningens mammor” pratar Zara Larsson om det fruktansvärda attentatet i Manchester och uttrycker sin sorg.


Minst 22 personer och närmare 60 personer skadades i det fruktansvärda bombdådet utanför Manchester Arena. Det var efter en Ariana Grande-konsert som bomben detonerade. Tusentals barn befann sig på platsen och många föräldrar.

I senaste avsnittet av podcasten “Sanningens mammor” uttrycker Zara Larsson sin sorg om attacken.

– Jag såg ett klipp på Twitter där någon hade filmat. Hon har ju en låt som heter ”One last time”, och alla står och sjunger med. Jag grät när jag läste texten till videon. För några var det ”the last time” när de står och sjunger den här låten till sin idol, säger hon i avsnittet.

Zara Larsson berättar även att hon själv blivit nervös för sina kommande spelningar i sommar.

– Ariana, vad ska hon göra? Fy fan, hennes fans har liksom dött utanför hennes konsert. Det är fruktansvärt. Jag tänker i alla fall på det där jättemycket. Det är klart att man blir nervös inför i sommar också, eftersom jag ska göra spelningar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.