Jonna Lundell konfronterar Paow om mejlen: "Jag gjorde fel"

Det blir riktigt spänd stämning i "Jocke och Jonna möter" när Jonna konfronterar Paow om mejlen hon skickat.


Det är i programmet "Jocke och Jonna möter" som youtubeparet Joakim och Jonna Lundell träffar Paulina "Paow" Danielsson. Paow har varit känd sedan hon var 14 år då hon började blogga. Hon har skapat stora rubriker med sin medverkan i Paradise Hotel samt sina kontroversiella uttalanden på bloggen.


I avsnittet pratar Joakim och Paow bland annat om sitt förflutna och om hur det var när deras vägar korsades första gången. Och ja, man kan säga att det inte alltid varit en dans på rosor direkt.

Paow konfronteras även av Jonna som undrar varför Paow skickade elaka mail till henne, och får då ett svar hon inte väntat sig.

Se klippet i spelaren ovan.

Joakim Lundells chockbesked: "Tackade nej till tittarsuccén"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.