Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2861
reaktioner idag

Paradise Hotel-Haidar: Så var det att spela med gamla deltagare

När Haidar Juma fick förfrågan om att vara med igen så tvekade han inte en sekund.

I höst kommer Paradise Hotel tillbaka.

En av deltagarna som gör comeback är Haidar Juma.

Nu berättar han hur det var att spela med gamla deltagare.

Haidar Juma.

I höst gör Haidar Juma comeback i dokusåpan Paradise Hotel tillsammans med gamla deltagare som Kristian Täljeblad, Jesper JohanssonRobin "Mos" AnderssonSmail Alihodzic och Eric Hagberg.

När Haidar fick förfrågan om att vara med igen så tvekade han inte en sekund och menar att den kommande säsongen kommer att bli galen.

– Att spela med gamla deltagare var sjukt roligt. Vi alla har upplevt detta tidigare och nu fick vi göra om det tillsammans och skapa en bra relation till varandra, säger Haidar till Nyheter24.

Att spela med gamla deltagare har så klart sina fördelar men det har även sina nackdelar.

– Min första säsong sändes på tv samtidigt som vi spelade in den här säsongen, vilket var till min fördel då det inte gav de andra ett grep om hur jag skulle spela. Sen har man sett de andra tidigare och visste lite mer om de deltagarna.

– Nackdelen med att spela med gamla deltagare var att vissa varit med i samma säsong tidigare, vilket man tänkte på. Man hade det i bakhuvudet att de kanske skulle spela tillsammans.

Haidar berättar att det var en tuff konkursens och att han till en viss del stängde av sina känslor. 

– Man var tvungen att vara på sin vakt hela tiden. Jag stängde av känslorna till en viss del men samtidigt var jag mig själv. Man kan typ säga att jag gör allt annorlunda denna säsongen mer än så kan jag inte avslöja. 

TV: Här är PH-Haidars egna låt – är det årets sommarplåga?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du sett Paradise Hotel?

Mer:

Haidar Juma gör comeback i Paradise Hotel i höst