Måndag 28 Nov
Stockholm

Paow plockade ut sin p-stav – berättar nu om förändringen

Paow har plockat ut p-staven
Paow har plockat ut p-staven.

Paulina "Paow" Danielsson bestämde sig nyligen för att plocka ut sin P-stav efter att hon mått väldigt dåligt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Paulina "Paow" Danielsson satte 2012 in sin första p-stav. Paulina hade fått höra sina läkare att det var bättre för henne med p-stav och att hon helst skulle undvika p-piller. 

Paulina berättade att hon under den tiden hade en ganska oregelbunden mens men att hon efter att ha satt i staven blödde konstant och väldigt mycket. 

"Brukar bara ha mens i tre-fyra dagar rätt oregelbundet, för det mesta varannan månad. Och när jag väl blöder så blöder jag mycket och måste byta tampong var 10 minut. Har blött konstant sen jag satte in staven, och för ett par dagar sedan så bara knep det till i magen och i ryggen", skrev hon då.

Efter några månader ordnade det upp sig och Paulina kände sig nöjd med sitt val av preventivmedel, vilket hon varit enda tills nu. 

"Mitt humör har vart hemskt"

Paulina berättar på sin blogg att hon haft ett "hemskt humör" och "mått dåligt psykiskt under en längre period" vilket gjorde att hennes gynekolog föreslog ett annat preventivmedel. 

"Fy fan vad hemskt det var. Jag svimmade av sprutan jag fick i armen som skulle bedöva mig. Och efter det så spydde jag och grät innan vi fick ut den. Men nu är det skönt. Den är ute", skriver Paulina. 


Enligt bloggerskan själv så kändes det direkt som att hon mådde bättre. 

"Jag vet inte om jag inbillar mig. Men det känns redan bättre. Ska även få testa på p-ring. Någon som har någon erfarenhet av det?", avslutar hon. 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.