Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg Parnevik ångrar tatueringen: Fått så mycket skit för den

- 01/11/2017, 11:52

Sångerskan Peg Parnevik hatar sin tatuering och planerar nu att ta bort den.

Peg Parnevik, 22, har ett helt gäng med tatueringar över kroppen – men det är en speciell tatuering som hon ångrar riktigt mycket. I podden "Pillowtalk" som Peg har med systern Penny så berättar Peg om tatueringsångesten.

Peg har nämligen tatuerat texten "Dör för dig". Gadden är en hyllning till sin stora familj – men nu vill hon täcka över tatueringen. Och inte för att hon är osams med familjen direkt...


Peg ångrar nu sin tatuering. Bildkälla: Peg Parnevik Instagram.

Nope, anledningen stavas Danny Saucedo. Danny har en låt som heter just "Dör för dig" – och i somras uppmärksammade artisten Oscar Zia Pegs tatuering. Zia trodde nämligen att tatueringen var en hyllning till Danny.

– Det var första gången som jag fattade att det här var titeln på en låt med Danny. Jag har fått så mycket skit för den efter det. Jag hoppas verkligen inte att folk tror att jag är ett superstort Danny-fan. Att jag ba I love Danny Saucedo, säger Peg i podcasten.


Danny Saucedo. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild.

Och det är ord och inga visor om den stackars tatueringens framtid:

– Jag hatar den. Jag vill ta bort den, göra en cover up över den, säger Peg i podcasten.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Ångrar du någon tatuering?