Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter Corey Feldmans anklagelser – nu utreds pedofilerna

1 av 1

Stella Pictures

Nöje | 09/11/2017 16:54

Den pedofilring som har satt skräck i Hollywood i snart 30 år ska nu utredas av mordroteln.

Småbarn som våldtas på fester. Övergrepp under pistolhot och barn som tvingas ta kokain. 

Ja, så målas verkligheten upp i dokumentärfilmen "An open secret" för de barnstjärnor som har utsatts för sexuella övergrepp i Hollywood.

Skådespelaren Corey Feldman, 46, som själv slog igenom som barnstjärna i mitten av 1980-talet, har tidigare riktat anklagelser mot en pedofilring som ostört verkat i Hollywood i flera decennier. 

Feldman har berättat om hur han och skådespelaren Corey Haim utnyttjades som barn.

I slutet av oktober, efter att flera människor trätt fram och vittnat om sina erfarenheter kring kampanjen #metoo, så gick Feldman ännu en gång ut i media och sa att han var redo att avslöja namnen på de skyldiga.

Men under måndagen bestämde sig Feldman att gå till polisen och göra en formell anmälan. Ross Nemeroff är polis på LAPD, och för Hollywood Reporter bekräftar Nemeroff att de har inlett en utredning.  

– När vi får en anmälan om något så allvarligt som det här så öppnar mord och grova rån-roteln en utredning. De har även hand om sexbrott, säger Nemeroff till Hollywood Reporter.

Nyligen framkom det dessutom nya uppgifter – som ännu en gång rörde Haim. Skådespelaren Charlie Sheen, 52, anklagas nämligen för att ha våldtagit Haim när han var 13 år gammal. 

Sheen, som nekar till anklagelserna, ska ha varit 19 år gammal när han begick våldtäkten. 

Charlie Sheen anklagas för att ha våldtagit Corey Haim, 13

Corey Feldman: "De våldtog en 11-åring under inspelningen"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!