Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Martin Timells fru ställde kravet: "Sparka Lulu Carter"

- 20/12/2017, 11:56 -

Nu avslöjar en källa för sajten Stoppa Pressarna att Martin Timells fru var medveten om de onanivideos som hennes man skickade till Lulu Carter. Och då ska hon enligt källan ha ställt ett ultimatum.

Det var den 13 oktober 2017 som bollen sattes i rullning. Det var då som TV4-profilen Lulu Carter, 56, la ut en bild på Instagram föreställande sin tidigare "Äntligen hemma"-kollega Martin Timell, 60, bredvid Hollywoodproducenten Harvey Weinstein, 65.

Lulu Carter jämförde Martin Timell med Harvey Weinstein.
Lulu Carter jämförde Martin Timell med Harvey Weinstein. Bildkälla: John Carucci/Ap/TT Bild

Lulu Carter skrev att Timell var Sveriges svar på Harvey, och för den som har missat skandalen kring Harvey så är det inte direkt en komplimang. Han har nämligen anklagats för flera fall av sexuella trakasserier och våldtäkter.

Därefter gick det fort – flera tidigare kollegor till Timell klev fram och vittnade om sexuella trakasserier och mobbning.

Han fick sparken från TV4 och "Äntligen hemma" ströks ur tablån. Timell anmäldes även för en våldtäkt som ska ha ägt rum på en jobbfest sommaren 2008.

Lulu Carter: "Vi skriver historia"

Instagram skrev Lulu Carter under gårdagen att hon kände sig glad, stolt och modig både över sig själv och alla andra som trätt fram under #metoo.

"Jag blir så lycklig. Vi skriver historia och återigen tänker jag på våra barn och barnbarn som kommer leva under tryggare, värdigare och kärleksfullare former, förhoppningsvis för alltid. Visst är det som en dröm? En dröm som blir sann. Mod att säga nej, säga ifrån och att berätta sådant vi inte vågat berätta på grund av skam, skuld och rädsla. Nu vågar vi", skriver hon bland annat.

Lulu Carter fick sexvideos av Martin Timell.
Lulu Carter fick onanivideos av sin kollega Martin Timell. Bildkälla: Robin Haldert/TT Bild

Timells fru konfronterade både Martin och Lulu efter onanifilmerna 

Samtidigt framkommer det nya uppgifter – och de är inte direkt till Martin Timells fördel. 

Under tisdagen avslöjade sajten Stoppa Pressarna att det ryktats att Carter och Timell haft ett förhållande. I en intervju med sajten berättade hon att Timell försökte ragga på henne flera gånger.

Men hon förnekade bestämt att hon har haft något förhållande med Timell.

– Blotta tanken får det att vända sig i magen på mig, avslutade hon för sajten.

För Expressen berättade Lulu i höstas att Timell skickade filmer till henne där han onanerade. 

Och nu avslöjar Stoppa Pressarna att även Timells fru Catarina visste om filmerna – och även hon fick höra ett rykte om att hennes man hade ihop det med Lulu.

Då tog det hus i helvete. 

Enligt källan så blev Timells hustru "vansinnig" och konfronterade både Martin och Lulu. Och det blev början på slutet för Carter på TV4. Källan tillägger att det här är "något alla som känner paret Timell vet". 

Martin Timell med sin fru Catarina Timell.
Martin Timells fru Catarina ska ha ställt ett ultimatum. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

"Hustrun ställde ett ultimatum"

Källan hävdar att anledningen till att Lulu Carter sedan fick sparken från TV4 och "Äntligen hemma" efter hela 18 säsonger var att Timell hade krävt det.

– Hustrun ställde ett ultimatum till honom: "Sparka Lulu, annars lämnar jag dig!". Som du hör är det här en riktigt snuskig historia, säger källan till Stoppa Pressarna.

Lulu Carter själv har med all rätt känt sig orättvist behandlad och känt sig förtvivlad över att hon har fått ta skulden. 

– Martin Timell jagade mig till den grad att han blev obehaglig. Jag var aldrig ett dugg intresserad av honom, men det var ändå jag som fick skulden för hur han betedde sig, berättar Lulu Carter för Stoppa Pressarna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.