Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Då tycker Phillipe att Bianca är som mest vacker

- 15/01/2018, 13:27 -

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är Sveriges just nu hetaste it-par. De kärare än någonsin paret har gått igenom en hel del tillsammans fram till idag. I en intervju med Bianca avslöjar hon nu några små söta egenheter som de har för sig när ingen annan ser.

De träffades redan när de var 16 och 17 år. Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra. Idag är de tillsammans och upp över öronen förälskade.

TV4 anordnade en pressträff inför premiären av Talang 2018 där Bianca är en av jurymedlemmarna och Nyheter24 passade då på att haffa Bianca Ingrosso som då berättade lite smått och gott om livet och kärleken. 

Bland annat avslöjade hon något riktigt fint om henne och Phillipe. Se hela klippet i spelaren ovan. 

Phillipe har länge vetat om att Bianca under en längre tid tampats med bulimi. När de hade distansförhållande gjorde han någonting väldigt speciellt för att hjälpa henne. Läs mer om det här.