Tisdag 7 Dec
Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson om hatet efter besöket på zoo

Paulina Danielsson, Paow, besökte ett Zoo på sin semester i Thailand och hennes fans rasade.
Paulina Danielsson. Foto: Instagram

Paulina "Paow" Danielsson fick hat efter att hon varit på ett zoo på sin semester. Nu försvarar hon sig på sin blogg. "Varför ska man kunna rida på en häst men inte på elefant"?

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paulina "Paow" Danielsson är på semester i Thailand med pojkvännen Lance Hedman Graaf. På sin blogg beskriver hon vad de gör om dagarna och det låter underbart. 

Även om Lance mamma Magdalena Graaf saknar de hemma. Läs om Magdalenas fina hyllning till svärdottern Paow här.

Men det var något som bloggaren och influencern Paulina delade med sig på sociala som inte gick hem hos hennes läsare och fans. 

Bildkälla: Instagram

Hon besökte ett fågel-zoo med Lance under lördagen och det togs inte emot bra. Kommentarer som denna fyllde kommentarsfältet. 

"Att överhuvudtaget besöka ett zoo i Thailand är så efterblivet gjort. När i stort sätt alla vet hur djuren behandlas där! Ta exempel som elefantridningen, bland de värsta jag har sett. Eller tigerklappningen. Där man drogar ner djuren för att dumma turister ska få närma sig ”vilda” djur!"

Men 24-åringen var snabb med att försvara sig på sin blogg. I ett inlägg skrev hon om sina tankar kring zoon generellt. 

Många var upprörda över att vissa fåglar var färgade. Vita duvor med färgade "svansar". Till det skrev hon att hon inte hade någon aning om att det skulle vara så. 

Duvor med färgade "svansar". Bildkälla: Instagram

Paulina skrev också att hon tyckte att rida på hästar är lika illa som att gå på zoo. 

"Att tvinga på en häst en stålpinne i munnen och sen en sadel som kläms åt runt magen och sen ska ditt feta arsle också upp. Det tar år av nedbrytning tills du äntligen kan rida på hästen. Men ingen säger något om det? Men går en influenser på något form av ZOO. NÄ DÅ JÄVLAR", skrev hon på bloggen.

Men det lugnade inte ner läsarna. Tvärtom. I ett senare inlägg berättar hon om hur hästtjejer skickat sms och meddelanden till henne och förklarat att så inte alls var fallet. 

Det svarade Paulina såklart också på. 

"Hästtjejerna förklarade att vi människor hanterat hästar i så pass många år så därför är det okej att rida på dem. Ja men djuren på zoo:ot då? Jag tror knappats att det finns många zoon i världen där djuren tas från djungeln skogen och sätts direket i bur, utan där krävs ÅR av nedbrytning och avel för att få fram så snälla fina djur som möjligt. 

Ett tiger i fångenskap blir ca 20 år, i Thailand så har tigrarna levt bland/med människorna i fångenskap i några hundra år. Elefanter har man också ridit på länge."

Läs också om när Paow skrev på sin blogg att rasism nästan aldrig förekommer

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller ni med Paulina?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela